Pagina wordt geladen ...
Direct contact? Bel met 0528 74 52 00 of mail naar: info@klaverfietsparkeren.nl

Fietsenstalling Apeldoorn

De gemeente Apeldoorn kenmerkt zich door zijn vele stadsparken en groene karakter. Het is een bosrijke omgeving waar mensen graag komen om een fietstocht te maken. Dat betekent dat er in Apeldoorn genoeg plekken moeten zijn waar bezoekers hun fiets kunnen stallen. Voor het plaatsen van een fietsenstalling in Apeldoorn bent u bij Klaver Fietsparkeren aan het juiste adres. Wij kunnen elke plek voorzien van een handige fietsparkeeroplossing, zodat het probleem dat alle fietsen door elkaar staan verleden tijd wordt.

Neem contact met ons op

Veilig fietsen wegzetten

flex-fietsoverkappingElke grote stad in Nederland heeft op een aantal plekken te maken met een fietsenprobleem. Door gebrek aan goede stallingen worden alle fietsen door elkaar en over elkaar heen gezet, zodat er snel beschadigingen ontstaan. Voor een fietsenstalling in Apeldoorn biedt Klaver Fietsparkeren de juiste oplossing. Wij kunnen het probleemgebied voorzien van een ruime, stevige en veilige fietsenstalling, zodat iedereen zijn of haar fiets veilig kan wegzetten.

De fietsenrekken die wij produceren worden vervaardigd uit thermisch verzinkt staal. Dat betekent dat de rekken stevig en stabiel zijn. Daarnaast maken alle rekken gebruik van voorvorkondersteuning. Zo wordt de fietsband niet klem gezet, waardoor schade aan het wiel wordt voorkomen. Op die manier maakt u elke fanatieke fietser blij door een goede fietsenstalling aan te bieden waar alle fietsen in kunnen staan.

Verschillende fietsparkeeroplossingen

Niet alleen voor een fietsenstalling in Apeldoorn bent u bij ons aan het juiste adres. Ook voor andere oplossingen kunt u contact met ons opnemen. Wij bieden een breed scala aan producten waarmee fietsen veilig kunnen worden opgeborgen. Denk hierbij bijvoorbeeld aan afdaken, fietsenrekken, bergingen en fietskluizen. Wilt u meer weten over alle mogelijkheden van Klaver Fietsoplossingen? Schroom dan niet om contact met ons op te nemen via ons telefoonnummer 0528 – 745200 of per e-mail via info@klaverfietsparkeren.nl. Wij adviseren u graag over alle soorten fietsparkeeroplossingen die u bij ons vindt.

Aanmelden voor onze nieuwsbrief

Meld u aan en ontvang onze nieuwsbrief met daarin het laatste nieuws en ontwikkelingen.