Pagina wordt geladen ...
Direct contact? Bel met 0528 74 52 00 of mail naar: info@klaverfietsparkeren.nl

Fietsenstalling Amsterdam

Bent u op zoek naar een kwalitatieve en veilige fietsoplossing voor het parkeren van fietsen in regio Amsterdam? Fietsparkeren is een veelvoorkomend fenomeen, met name in grote steden. Amsterdam is een regio waarin veel wordt gedaan met de fietsen. Bij zorginstellingen, scholen en diverse werkgelegenheden komen mensen met de fiets. Wilt u deze fietsen veilig weg laten zetten, dan bent u bij Klaver Fietsparkeren aan het juiste adres. Wij besteden veel tijd en aandacht aan het ontwikkelen van fietsparkeeroplossingen en kunnen u dan ook helpen bij het plaatsen van een fietsenstalling in Amsterdam

Neem contact met ons op

Designoplossingen op maat

T-hide

Fietsen stallen in regio Amsterdam kan op verschillende manieren. Zo hebben wij een assortiment met traditionele fietsparkeersystemen, waarbij design en functionele toepassingen worden samengevoegd om tot een goede oplossing te komen. Denk hierbij aan diverse fietsoverkappingen, waarbij fietsen droog blijven, enkellaags en dubbellaags fietsparkeren en verschillende detectiesystemen voor fietsen. Klaver Fietsparkeren heeft de productontwikkeling en werkvoorbereiding in eigen beheer, waardoor we u snel van dienst kunnen zijn en altijd een fietsenstalling in Amsterdam op maat kunnen maken.

In plaats van wielinklemming maken wij gebruik van voorvorkondersteuning om zo eventuele schade aan het wiel te voorkomen. Kwaliteit komt tot uiting in onze, uit thermisch verzinkt stalen rekken, die in iedere omgeving passen. Naast het ontwikkelen van fietsparkeersystemen voor het stallen van meerdere fietsen, biedt Klaver Fietsparkeren ook advies op maat. Wij denken graag met u mee over knelpunten bij het parkeren van fietsen en zorgen voor een oplossing op maat.

Uw specialist in Amsterdam

Onze specialisten hebben meer dan 30 jaar ervaring in het vinden van fietsparkeeroplossingen en helpen u dan ook graag. Wilt u meer informatie ontvangen over de mogelijkheden voor een fietsenstalling in Amsterdam? Neem dan contact met ons op middels 0528 - 745200 of stuur ons een e-mail. Wij gaan graag samen met u aan op zoek naar de beste fietsparkeeroplossing!

Aanmelden voor onze nieuwsbrief

Meld u aan en ontvang onze nieuwsbrief met daarin het laatste nieuws en ontwikkelingen.