Pagina wordt geladen ...
Direct contact? Bel met 0528 74 52 00 of mail naar: info@klaverfietsparkeren.nl

Fietsenstalling Amersfoort

Een fietsenstalling in Amersfoort met optimaal gebruiksgemak, waar fietsen schadeloos gestald kunnen worden? Die vindt u bij Klaver Fietsparkeren. Klaver Fietsparkeren heeft al ruim 30 jaar expertise met gerichte en efficiënte fietsparkeeroplossingen bedenken voor iedere, afzonderlijke plek. Of een plek nu ruimschoots plek heeft voor honderden fietsen of er een fietsenstalling in Amersfoort gecreëerd moet worden, die zo efficiënt mogelijk omgaat met de beperkte bewegingsruimte: met onze deskundigheid vinden wij samen de geschikte oplossing.

Neem contact met ons op

Diverse doelgroepen en passende oplossingen

Niet iedere plek en iedere doelgroep vereist dezelfde oplossing als het gaat om fietsenstallingen. Denk maar eens aan trein- en busstations, waar iedere dag honderden of misschien wel duizenden fietsen geplaatst moeten worden. En dan moet dat het liefst ook zo snel mogelijk gedaan kunnen worden, want mensen moeten de bus of trein halen. Fietsenstallingen die niet gebruiksvriendelijk zijn, eindigen dan ook vaak als rommelrekken door gehaaste reizigers, die hun fiets snel tussen het rek zetten in plaats van erin. Het gevolg hiervan is dat er minder plaats overblijft voor andere fietsen.

Bij een fietsenstalling in Amersfoort, of iedere andere stad, dient u dus goed na te gaan welke fietsenstaloplossing zo effectief mogelijk werkt op de plek waar hij geplaatst wordt. Daar heeft Klaver Fietsparkeren alle verstand van! Onze ervaring delen wij graag met u om vervolgens samen tot de meest passende oplossing te komen.

Duurzaamheid

Onze passende fietsenstaloplossingen zijn altijd ook erg duurzaam. De fietsenrekken, gemaakt van thermisch verzinkt materiaal, gaan jarenlang mee. Bovendien vereisen ze weinig onderhoud, doordat dit materiaal zo sterk en weerbestendig is. Naast de duurzaamheid van de rekken zelf, gaan de fietsen bij gebruik van ons rekken ook lang mee. Dit komt door de voorvorkondersteuning, waarmee de fietsen rechtop – zonder duwen en trekken – in de fietsenstalling geplaatst kunnen worden.

Contact opnemen

Heeft u nog vragen of wilt u persoonlijk advies voor uw specifieke fietsparkeerplek? Neem vrijblijvend contact met ons op, via e-mail: info@klaverfietsparkeren.nl of telefoon: 0528-745200.

Aanmelden voor onze nieuwsbrief

Meld u aan en ontvang onze nieuwsbrief met daarin het laatste nieuws en ontwikkelingen.