Pagina wordt geladen ...
Direct contact? Bel met 0528 74 52 00 of mail naar: info@klaverfietsparkeren.nl

Fietsenstalling Alkmaar

In een drukke stad zoals Alkmaar, is het belangrijk om te zorgen voor goede voorzieningen om het straatbeeld netjes te houden. Het verkeer is druk en fietsen worden vaak her en der gestald. Wilt u een fietsenstalling in Alkmaar laten plaatsen bij het station, uw kantoorgebouw of enige andere openbare ruimte? Klaver Fietsparkeren is gespecialiseerd in het ontwikkelen, plaatsen en leveren van fietsparkeeroplossingen, geheel op maat. Met meer dan 30 jaar ervaring kunnen wij u helpen bij het ontwikkelen van een fietsparkeersysteem dat volledig past bij uw wensen behoeften.

Neem contact met ons op

Onze dienstverlening

flex-fietsoverkappingIn de loop der jaren heeft Klaver Fietsparkeren diverse fietsenrekken toegepast in verschillende sectoren. Onze fietsenrekken kenmerken zich door voorvorkondersteuning. Dit principe voorkomt een slag in het wiel en voorkomt daarmee tevens schade aan de fiets. Optimale veiligheid is zo gegarandeerd. Wij leveren fietsparkeersystemen door heel Europa, waaronder een fietsenstalling in Alkmaar. Wij kunnen uw fietsenstalling dan ook geheel op maat leveren.

Ons assortiment bestaat uit kwalitatieve producten, zoals enkellaags en dubbellaags fietsenrekken, fietsenstallingen, overkappingen en fietsdetectiesystemen. Hierbij staat de fietser centraal en combineren we functionaliteit met een hoogwaardig design, dat geheel aangepast kan worden op uw wensen en die van de omgeving. Veiligheid en duurzaamheid zijn belangrijke aspecten bij de ontwikkeling van fietsparkeersystemen. We houden rekening met onze invloed op het milieu en proberen zo min mogelijk afval te produceren.

Advies aanvragen

Wilt u een fietsenstalling in Alkmaar laten plaatsen, dan bent u bij Klaver Fietsparkeren aan het juiste adres. Wij kunnen u helpen bij onderzoek, tekenwerk, advies, productie en assemblage. Ook montage en onderhoud behoren tot ons dienstenpakket. Daarnaast is het tevens mogelijk huidige fietsenstallingen uit te breiden met overkappingen en fietsdetectiesystemen. Wilt u meer weten over de mogelijkheden? Bel voor meer informatie naar 0528 - 745200 of maak vrijblijvend een afspraak voor een adviesgesprek met één van onze adviseurs.

Aanmelden voor onze nieuwsbrief

Meld u aan en ontvang onze nieuwsbrief met daarin het laatste nieuws en ontwikkelingen.