Pagina wordt geladen ...
Direct contact? Bel met 0528 74 52 00 of mail naar: info@klaverfietsparkeren.nl

Fietsenstalling aanschaffen

Nederlanders komen steeds vaker per fiets naar de stad, om te werken, te studeren of bijvoorbeeld om te shoppen. Hoe zorgt u er als stad of organisatie voor dat er voldoende ruimte voor al deze fietsen is? Een fietsenstalling aanschaffen kan de oplossing vormen, mits het een fietsenstalling op maat is. Klaver Fietsparkeren is een erkend aanbieder van fietsenstallingen op maat. Bij ons kunt u een fietsenstalling aanschaffen, die naadloos aansluit bij de beschikbare ruimte en de wensen van gebruikers. Een fiets moet bijvoorbeeld makkelijk, snel en veilig te stallen zijn door een fietser. Daarbij kan het wenselijk zijn dat een beheerder van de fietsenstalling kan zien waar de beschikbare fietsenrekken zich in de stalling bevinden. Wij bieden u deze oplossing!

Neem contact met ons op

Een stalling samenstellen en aanschaffen

Top fietsoverkappingKlaver Fietsparkeren biedt u de mogelijkheid om de stalling zelf samen te stellen. Zo kunt u het ontwerp van de stalling naadloos laten aansluiten bij het type gebouw wat u heeft. Wilt u bijvoorbeeld een fietsenstalling aanschaffen voor openbare ruimtes, zorg- of onderwijsinstellingen, een bedrijf of een station? Onze productontwikkelaars denken graag met u mee hoe we de beschikbare ruimte zo goed mogelijk kunnen benutten. Bekijk onze reeds opgeleverde projecten op de 'Projecten & Referenties'-pagina.

Bij ons kunt u kiezen uit een stalling met een of twee lagen fietsenrekken, een stalling met of zonder fietsdetectiesysteem, een openbare of afsluitbare stalling en verschillende andere opties. De stalling wordt na het aanschaffen ervan door een van onze eigen montageteams bij u geplaatst, zodat we een hoge kwaliteit van de stalling kunnen garanderen.

Meer informatie over Klaver Fietsparkeren?

Onze ervaren medewerkers staan u graag geheel vrijblijvend te woord om al uw vragen over onze diensten te beantwoorden. Wilt u bijvoorbeeld meer weten over de mogelijkheden van Klaver Fietsparkeren? Bent u benieuwd naar een geschikte stalling voor uw organisatie? Neem contact met ons op en wij helpen u graag verder.

Aanmelden voor onze nieuwsbrief

Meld u aan en ontvang onze nieuwsbrief met daarin het laatste nieuws en ontwikkelingen.