Pagina wordt geladen ...
Direct contact? Bel met 0528 74 52 00 of mail naar: info@klaverfietsparkeren.nl

Fietsenrekken voor elektrische fietsen plaatsen

Klaver Fietsparkeren specialiseert zich in fietsparkeeroplossingen. Dit doen we voor veel verschillende branches. U kunt hierbij onder andere denken aan scholen, ziekenhuizen, stations en bedrijven. Voor iedere fietsparkeersituatie verzorgen wij een unieke oplossing. Zo hebben wij bijvoorbeeld ook de mogelijkheid om fietsenrekken te plaatsen met oplaadpunten voor elektrische fietsen.

Neem contact met ons op

Klaver Fietsparkeren speelt in op de vraag naar fietsenrekken met elektrische oplaadpunten

Nederland is een fietsland, naast veel voordelen zorgt dit ook voor enkele problemen. Zo is er vaak niet voldoende ruimte om de fiets te parkeren, is er in grote fietsenstallingen minder overzicht en niet alle fietsen passen in het fietsenrek. Klaver Fietsparkeren heeft door haar innovatieve kijk op de fietsparkeermarkt voor bovenstaande ongemakken een oplossing. Naast ruimtegebrek is het gebruik van elektrische fietsen een steeds groter wordende trend. Klaver Fietsparkeren speelt hier op in door oplaadpunten aan haar fietsenrekken toe te voegen. Deze rekken zijn al op diverse plaatsen in Europa te vinden. Zo ook bij bijvoorbeeld de stalling onder het Beursplein in Amsterdam en de fietsenstalling bij het Van der Valk hotel in Leeuwarden.

Fietsenrekken geschikt voor elke situatie

Klaver Fietsparkeren biedt voor elke situatie een unieke oplossing. Zo hebben we voor Fietsenstallingen met weinig ruimte ons etage fietsparkeersysteem de 2ParkUp. In dit etagefietsenrek wordt de fiets stabiel geparkeerd op twee niveaus. Naast ons dubbellaagsfietsparkeersysteem hebben wij ook enkellaags fietsenrekken in ons assortiment. Deze fietsenrekken bieden wij aan in zowel enkelzijdige als dubbelzijdige opstelling.

Bij al onze fietsenrekken is het mogelijk om een oplaadpunt voor elektrische fietsen toe te passen.

Andere producten van Klaver Fietsparkeren

Naast fietsenrekken met oplaadpunten voor de elektrische fiets bieden wij onder andere ook fietsenstallingen, fietsbergingen en fietskluizen aan.

Meer weten over elektrische oplaadpunten?

Bent u geïnteresseerd in fietsenrekken met oplaadpunten voor elektrische fietsen of heeft u een andere vraag over fietsparkeren? Twijfel dan niet om contact met ons op te nemen en we zullen u zo snel mogelijk van dienst zijn. U kunt ons bellen, mailen of het contactformulier invullen.     

contact opnemen

Aanmelden voor onze nieuwsbrief

Meld u aan en ontvang onze nieuwsbrief met daarin het laatste nieuws en ontwikkelingen.