Pagina wordt geladen ...
Direct contact? Bel met 0528 74 52 00 of mail naar: info@klaverfietsparkeren.nl

Fietsenrekken voor elektrische fietsen

Tegenwoordig worden elektrische fietsen steeds populairder. Klaver Fietsparkeren speelt hier op in door naast de reguliere fietsenrekken ook fietsenrekken aan te bieden met oplaadpunten voor elektrische fietsen. Op deze manier kunt u of kunnen uw klanten eenvoudig de elektrische fiets opladen om er hierna weer verder mee te fietsen. Klaver Fietsparkeren realiseert fietsenrekken bij verschillende organisaties. Zo hebben we bijvoorbeeld fietsenrekken geplaatst bij ziekenhuizen, scholen, stations, bedrijven en openbare ruimtes.  

Neem contact met ons op

Douwe Egberts

Fietsenstalling op maat voor onder andere elektrische fietsen

Bij Klaver Fietsparkeren staan gebruiksgemak, efficiëntie en veiligheid centraal. Wij houden ons uitsluitend bezig met fietsparkeren. Hierdoor ligt bij ons de focus op oplossingen bieden voor onder andere ruimtegebrek voor fietsen, zwerffietsen en fout geparkeerde fietsen. Zoals hierboven genoemd, richten wij ons op verschillende soorten instellingen. Voor elke instelling en bedrijf zorgen wij voor een unieke op maat gemaakte oplossing. Wij gaan graag met u in gesprek om tot de juiste oplossing voor u te komen.

Het ruime aanbod van Klaver Fietsparkeren

Klaver Fietsparkeren heeft een groot aanbod aan fietsparkeeroplossingen. Zo hebben we enkellaagse, maar ook dubbellaagse fietsenrekken. Dubbellaagse fietsenrekken zijn onder andere te gebruiken wanneer er sprake is van ruimtegebrek. Het kan hier gaan om bijvoorbeeld een fietsenkelder, ziekenhuis, school, station of openbare stalling. We bieden ook fietsoverkappingen aan waarbij u uit veel verschillende opties kunt kiezen. Om mee te gaan met de huidige ontwikkelingen op fietsgebied, bieden wij ook elektrische oplaadpunten voor bij onze fietsenrekken aan.

Wilt u meer weten over de fietsenrekken van Klaver? Neem dan contact op!

Bent u geïnteresseerd in fietsenrekken met elektrische oplaadpunten voor bij uw bedrijf, kantoor of appartement? Neem dan contact met ons op en we helpen u graag verder. Geïnteresseerd in een ander product van ons of zou u graag advies willen ontvangen over de beste fietsparkeeroplossing voor uw situatie? Twijfel dan niet en neem contact met ons op door te bellen, mailen of het contactformulier in te vullen op onze website. 

Aanmelden voor onze nieuwsbrief

Meld u aan en ontvang onze nieuwsbrief met daarin het laatste nieuws en ontwikkelingen.