Pagina wordt geladen ...
Direct contact? Bel met 0528 74 52 00 of mail naar: info@klaverfietsparkeren.nl

Fietsenrekken universiteit Klaver Fietsparkeren

Scholieren en studenten komen vaak per fiets naar school. Daarom is het als school van belang om voldoende plaats te bieden om deze fietsen te stallen. Naast voldoende plaats is het noodzakelijk dat de fietsen veilig en stabiel geparkeerd staan.fietsenbox-groningen Door gebruik van ons Cobra fietsparkeersysteem kunnen scholieren en studenten de fiets stabiel parkeren en dankzij de aanbindvoorziening met een extra slot vastzetten. Voor veel scholen is het een oplossing om naast fietsenrekken ook gebruik te maken van een fietsoverkapping, hiermee zijn de fietsen beschermd tegen weersinvloeden zoals wind en regen. Klaver Fietsparkeren levert deze fietsenrekken en fietsoverkappingen. Wij gaan graag met u in gesprek om tot de beste oplossing te komen.

Neem contact op

Een fietsparkeeroplossing op maat voor scholen en universiteiten

Per school verschillen de fietsparkeer wensen. Er zijn bijvoorbeeld scholen met veel kratfietsen maar ook scholen waar niet voldoende ruimte is om de fietsen te parkeren. Klaver Fietsparkeren heeft een assortiment dat is afgestemd op deze hedendaagse fietsparkeerwensen en -problemen. Zo is ons Viper fietsenrek speciaal ontwikkeld voor kratfietsen. Voor scholen met ruimtegebrek hebben wij het etage fietsparkeersysteem de 2ParkUp ontwikkeld. Zo hebben wij voor iedere situatie een unieke oplossing. De fietsenrekken en overkappingen integreren wij altijd in de omgeving. Enkele voorbeelden van onze indelingen zijn:

Verschillende soorten fietsenrekken en overkappingen

Klaver Fietsparkeren heeft verschillende soorten fietsenrekken in haar assortiment. Al onze fietsenrekken zijn zowel dubbel als enkelzijdig leverbaar. Naast fietsenrekken hebben wij ook fietsoverkappingen en fietsenstallingen in ons assortiment. Door gebruik te maken van een overkapping zijn fietsen beschermd tegen alle soorten weersinvloeden. Voorbeelden van overkappingen in ons assortiment zijn de Wave, Prisma en de T-Hide. Deze overkappingen zijn leverbaar met verschillende soorten wand- en dakbekleding, bijvoorbeeld een sedumdak. Naast een overkapping is het ook mogelijk om te kiezen voor de afsluitbare fietsenstalling de CuBic.

Geïnteresseerd in fietsenrekken of overkappingen voor bij uw school?

Bent u geïnteresseerd in een fietsenstalling, overkapping of niet fietsparkeersysteem bij uw school of universiteit? Neem dan contact met ons op en wij Helpen u graag verder. Bel of mail ons of vul ons contactformulier in op onze contactpagina.   

Aanmelden voor onze nieuwsbrief

Meld u aan en ontvang onze nieuwsbrief met daarin het laatste nieuws en ontwikkelingen.