Pagina wordt geladen ...
Direct contact? Bel met 0528 74 52 00 of mail naar: info@klaverfietsparkeren.nl

Fietsenrekken plaatsen ziekenhuis

De patiënten en bezoekers van uw ziekenhuis hebben al meer dan genoeg om zich zorgen om te maken, daarom wilt u alles zo vlot mogelijk laten verlopen. Ook het stallen van hun fietsen in een overzichtelijk fietsenrek is zeer welkom wanneer ze graag meteen doorlopen naar de balie. Klaver Fietsparkeren heeft veilige en gebruiksvriendelijke oplossingen op maat voor het stallen van grote aantallen fietsen.

Neem contact met ons op

Verschillende parkeeroplossingen voor fietsen

fietsenbox-groningenOf u nu een fietsenrek wilt plaatsen vlak buiten het ziekenhuis, of binnen in de garage, wij bieden u verschillende mogelijkheden. Denk aan enkel- en dubbellaags fietsenrekken, of fietsenstallingen met overkapping. Er zijn tal van verschillende modellen fietsenstallingen mogelijk, die stuk voor stuk ook weer aangepast kunnen worden wat betreft capaciteit en bijvoorbeeld kleur. Zo heeft u als moderne gezondheidsinstelling straks een fietsenrek wat bij uw algemene uitstraling past. De fietsenrekken die wij aanbieden zijn allemaal voorzien van FietsParKeur keurmerk, wat u verzekerd van veilig en duurzaam fietsen stallen. Dit keurmerk wordt namelijk alleen verkregen wanneer de rekken voldoen aan de strenge kwaliteitseisen. Daarnaast stellen wij zelf de nodige eisen als het om veiligheid en gebruiksgemak gaat. Een fietsenrek van Klaver Fietsparkeren biedt uw bezoekers uitstekende mogelijkheden tot het stallen van hun fietsen.

Jarenlange ervaring in fietsparkeren

Inmiddels staan de fietsenrekken van Klaver Fietsparkeren al in meer dan tien Europese landen, waaronder Duitsland, Zwitserland, Frankrijk, Noorwegen en Zweden. We ontwerpen en plaatsen al onze fietsenstallingen zelf, met onze ervaren teams die waarde hechten aan hoge kwaliteit. Bovendien zijn wij actief wanneer het op duurzaam ondernemen aankomt. Voor meer informatie over fiets parkeeroplossingen bij uw ziekenhuis, kunt u contact met ons opnemen. U kunt ons bellen op telefoonnummer 0528 74 52 00. Ook kunt u een e-mail naar info@klaverfietsparkeren.nl sturen, wij zullen deze dan zo snel mogelijk beantwoorden. Op de website staat tevens een plattegrond, mocht u graag zelf bij ons langs willen komen.

Aanmelden voor onze nieuwsbrief

Meld u aan en ontvang onze nieuwsbrief met daarin het laatste nieuws en ontwikkelingen.