Pagina wordt geladen ...
Direct contact? Bel met 0528 74 52 00 of mail naar: info@klaverfietsparkeren.nl

Fietsenrekken plaatsen universiteit

Op uw universiteit heeft u behoefte aan een duurzaam fietsenrek wat jarenlang meegaat. Er gaan ten slotte nogal wat fietsen in elke dag. Klaver Fietsparkeren biedt u een oplossing op maat voor het stallen van fietsen. Dit betekent een fietsenrek of overkapte fietsenstalling met een capaciteit die groot genoeg is voor het aantal fietsen van leraren en leerlingen die u moet kunnen stallen. Van hoge kwaliteit en in een model dat aansluit op het karakter van uw onderwijsinstelling.

Neem contact met ons op

Duurzame fietsenstallingen met hoge capaciteit

flexMet een groot aantal leerlingen en leerkrachten in een fietsland als Nederland is er een grote kans dat uw onderwijsinstelling plek moet bieden aan heel wat fietsen. Wij zorgen dan graag voor het ontwerp en de plaatsing van duurzame fietsenrekken, die kunnen worden aangepast aan de nodige capaciteit. Dit kan door te werken met fietsstallingen die aan weerszijden plaats voor fietsen bieden, maar ook met dubbellaags fietsenrekken. Bovendien kunt u ook kiezen voor een rek buiten de school met een overkapping. Deze zijn er in verschillende uitvoeringen, waardoor er altijd een fietsenstalling te vinden is die bij uw universiteit past. Al onze fietsenrekken hebben het FietsParKeur keurmerk, wat betekent dat ze voldoen aan strenge kwaliteitseisen. Daarnaast stellen wij ook graag zelf onze nog hogere kwaliteitseisen, om er zeker van te zijn dat wij u een duurzaam, veilig en gebruiksvriendelijk product kunnen bieden.

Klaver Fietsparkeren voor een oplossing op maat

Klaver Fietsparkeren heeft zijn klantenkring inmiddels uitgebreid met klanten uit meer dan tien landen door heel Europa. Dit is mogelijk door te werken met onze eigen ontwerp- en montageteams die fiets parkeeroplossingen van hoge kwaliteit garanderen. Wilt u graag weten wat wij voor u als universiteit kunnen betekenen, neem dan contact met ons op. Bel ons vrijblijvend op telefoonnummer 0528 74 52 00. Ook kunt u een e-mail sturen naar info@klaverfietsparkeren.nl. Wij beantwoorden deze dan zo spoedig mogelijk. Voor een bezoek aan ons hoofdkantoor in Hoogeveen vindt u een plattegrond op de website.

Aanmelden voor onze nieuwsbrief

Meld u aan en ontvang onze nieuwsbrief met daarin het laatste nieuws en ontwikkelingen.