Pagina wordt geladen ...
Direct contact? Bel met 0528 74 52 00 of mail naar: info@klaverfietsparkeren.nl

Fietsenrekken plaatsen stad

Veel mensen in Nederland gebruiken de fiets om zich overal naartoe te verplaatsen, zo ook naar de stad. Daarom is het voor iedere stad belangrijk om een oplossing te bieden voor het stallen van al deze fietsen. Hierbij kunt u denken aan overdekte fietsenstallingen of eenvoudige fietsenrekken, afhankelijk van de locatie en wat de situatie vereist. Klaver Fietsparkeren biedt fiets parkeeroplossingen op maat voor steden.

Neem contact met ons op

Oplossingen op maat voor het parkeren van fietsen

Top fietsoverkappingWilt u fietsenrekken laten plaatsen in uw stad, dan kunt u kiezen voor verschillende modellen. Van enkel- tot dubbellaags, in verschillende lengtes en met mogelijkheden tot het plaatsen van fietsen aan beide zijden. Klaver Fietsparkeren heeft bovendien het FietsParKeur keurmerk in bezit, wat aantoont dat de rekken die wij produceren volledig aan de strenge kwaliteitseisen volgens het Normstellend Document voldoen. Daarnaast stellen wijzelf nog enkele eisen die niet alleen de veiligheid, maar ook het gebruiksgemak van onze fietsstallingen nog extra verbeteren. Zo zorgt u voor veilige fietsenrekken voor bezoekers, die lang meegaan en gemakkelijk te gebruiken zijn. Eventueel kunt u deze uitbreiden met het fietsdetectiesysteem, waardoor er geen fietsen meer weken blijven staan en open plekken snel worden opgespoord.

Een fietsenrek laten plaatsen door Klaver Fietsparkeren

Klaver Fietsparkeren is een gerenommeerd bedrijf op het gebied van fietsparkeren en heeft al fietsstallingen mogen plaatsen in meer dan tien Europese landen. Daarnaast besteed Klaver Fietsparkeren de nodige aandacht aan duurzaam ondernemen, waarmee het in 2010 het certificaat CO2 Bewust op niveau 3 behaalde en in het volgende jaar naar niveau 5 steeg. Voor meer informatie kunt u tijdens werkdagen vrijblijvend contact met ons opnemen op telefoonnummer 0528 74 52 00. Een e-mail sturen mag natuurlijk ook altijd, naar info@klaverfietsparkeren.nl. Wij sturen u dan graag zo snel mogelijk antwoord.

Aanmelden voor onze nieuwsbrief

Meld u aan en ontvang onze nieuwsbrief met daarin het laatste nieuws en ontwikkelingen.