Pagina wordt geladen ...
Direct contact? Bel met 0528 74 52 00 of mail naar: info@klaverfietsparkeren.nl

Fietsenrekken plaatsen hogeschool

Als hogeschool wilt u uw leerlingen en leerkrachten goede parkeermogelijkheden voor hun fiets bieden. Met voldoende ruimte voor de hoeveelheid fietsen die dagelijks wordt gebruikt om van en naar school te komen. Daarom bent u op zoek naar een geschikte parkeeroplossing voor fietsen, waarbij op een klein oppervlak relatief veel fietsen kunnen worden geplaatst, zonder daarbij de veiligheid in het geding te laten komen. Deze oplossingen vindt u bij Klaver Fietsparkeren.

Neem contact met ons op

Een fietsenrek van hoogwaardige kwaliteit

cobraKlaver Fietsparkeren heeft jarenlange ervaring met het ontwerpen en plaatsen van fietsstallingen in steden, op universiteiten en hogescholen. Bovendien zijn onze fietsenrekken voorzien van het FietsParKeur keurmerk, wat inhoudt dat al onze fietsenrekken voldoen aan de kwaliteitseisen van het Normstellend Document. Wij bieden verschillende oplossingen waaronder enkel- en dubbelzijdige fietsenrekken. Deze kunnen in verschillende modellen geleverd worden, passend bij de uitstraling van uw hogeschool. Bovendien kunnen ze in lengte en vaak ook in kleur aangepast worden, zodat u straks een oplossing op maat heeft voor het stallen van fietsen bij uw onderwijsinstelling. Met de fietsstallingen die wij bieden bent u zeker van een veilige en duurzame stalling, die zelfs bij intensief gebruik op een hogeschool lang meegaat.

Bedrijf in fietsparkeren met jarenlange ervaring

Er staan in meer dan tien landen door heel Europa fietsenstallingen van Klaver Fietsparkeren. Ons bedrijf is, naast zich te focussen op kwaliteit, ook duurzaam bezig. Zo hebben wij het certificaat CO2 Bewust op niveau 5 behaald, wat inhoudt dat we inzicht hebben in de CO2 die we uitstoten, de ambitie hebben deze te verminderen en ook initiatief tonen om dit te bereiken. Bovendien zijn we transparant als het op deze uitstoot en reductie ambitie neerkomt. Bent u benieuwd naar wat wij voor u als onderwijsinstelling kunnen betekenen, neem dan contact met ons op via telefoonnummer 0528 74 52 00, of stuur een e-mail naar info@klaverfietsparkeren.nl. U mag ook zelf langskomen op ons hoofdkantoor, u vindt een plattegrond op onze website.

Aanmelden voor onze nieuwsbrief

Meld u aan en ontvang onze nieuwsbrief met daarin het laatste nieuws en ontwikkelingen.