Pagina wordt geladen ...
Direct contact? Bel met 0528 74 52 00 of mail naar: info@klaverfietsparkeren.nl

Fietsenrekken laten plaatsen in uw gemeente

Nederland is een echt fietsland: in ons land wordt ontzettend veel gefietst. Dit is hartstikke praktisch en bovendien gezond, maar voor gemeenten brengt het wel een uitdaging met zich mee. De duizenden fietsen in de gemeenten moeten namelijk wel ergens geparkeerd worden. 

Heeft u door een ruimte- en/of een stallingsgebrek te maken met een echt fietsprobleem in uw gemeente? Dan staat Klaver Fietsparkeren voor u klaar. Wij bedenken graag een fietsoplossing op maat voor uw gemeente, zodat de vele fietsen van uw burgers op een praktische en nette manier geparkeerd kunnen worden. 

Onze producten bekijken

De keuze uit vele verschillende fietsenstallingen 

Ieder fietsprobleem ziet er weer anders uit. Om ieder probleem zo goed mogelijk op te kunnen lossen met een fietsparkeersysteem op maat, leveren wij vele verschillende fietsenstallingen. Denk hierbij aan het standaard enkellaags fietsenrek, maar ook aan het extra ruime fietsenrek met twee lagen

prisma overkapping


Bovendien kunt u bij Klaver Fietsparkeren een complete fietsenstalling aanschaffen. Deze fietsenstalling is voorzien van een overkapping en kunt u geheel naar wens inrichten. Uiteraard kunnen onze productontwikkelaars u hierbij helpen. Bij Klaver Fietsparkeren staat u er nooit alleen voor, maar komen we samen tot de perfecte oplossing voor uw fietsprobleem.

Advies vragen 

Een fietsparkeersysteem op maat 

Iedere gemeente heeft andere eisen, wensen en verwachtingen bij het aanschaffen van fietsenrekken of een complete fietsenstalling. Wij begrijpen dit maar al te goed en vinden het belangrijk dat iedere klant voor honderd procent tevreden is met de door ons geleverde fietsoplossing. Daarom krijgt u bij ons altijd een parkeersysteem op maat. 

Heeft u geen idee hoe dit parkeersysteem eruit moet zien? Dan is dit geen enkel probleem. Neem contact met ons op voor een oriënterend gesprek en wij helpen u graag de eerste plannen voor een ontwerp te maken. Heeft u wel een duidelijk beeld van hoe de fietsenstalling eruit moet zien? Dan is dit ook geen punt. Wij laten al uw eisen, wensen en verwachtingen terugkomen in ons fietsenrek ontwerp. 

Contact met ons opnemen

Cubic enkelzijdig gaas

Cadenza fietskluis

Fietsenrek kopen? Doe het bij Klaver Fietsparkeren 

Wilt u een fietsenrek aanschaffen of wilt u een complete fietsenstalling kopen? Dan bent u bij Klaver Fietsparkeren aan het juiste adres. Wij hebben ons uitsluitend gespecialiseerd in fietsparkeeroplossingen. U kunt ons dan ook zeker uw fietsparkeer expert noemen. Wilt u meer weten over ons bedrijf of wilt u graag een keer vrijblijvend kennis maken? Neem dan gerust contact met ons op.

Fietsparkeersystemen bekijken Offerte aanvragen

Aanmelden voor onze nieuwsbrief

Meld u aan en ontvang onze nieuwsbrief met daarin het laatste nieuws en ontwikkelingen.