Pagina wordt geladen ...
Direct contact? Bel met 0528 74 52 00 of mail naar: info@klaverfietsparkeren.nl

Fietsenrekken kopen

Wilt graag fietsenrekken kopen voor uw werknemers of klanten? Dan bent u bij Klaver Fietsparkeren aan het juiste adres. Klaver Fietsparkeren streeft erna om fietsparkeren aangenaam te maken. Ons doel is om het gebruiksgemak en de veiligheid van fietsgebruikers te vergroten en dit doen wij door onze opdrachtgevers een deskundig advies te bieden. We creëren efficiënte oplossingen voor elke unieke situatie. Wij durven te zeggen dat we de meest innovatieve dienstverlener zijn op het gebied van fietsparkeren in Nederland.

Neem contact met ons op

Welk fietsenrek kiest u?

U wilt natuurlijk dat uw werknemers eenvoudig hun fietsen kunnen parkeren, zonder dat er kans op schade ontstaat. Fietsenrekken van Klaver Fietsparkeren zorgen voor een goede ondersteuning, zodat de fietsen niet kunnen omvallen. Ook zorgt een fietsenrek op het bedrijfsterrein voor overzicht en rust. Fietsenrekken kopen is geen gemakkelijke opgave. U moet natuurlijk naar de functionaliteit kijken, maar ook naar het uiterlijk van een fietsenrek. Over smaak valt niet te twisten, dus kies een fietsenrek dat goed bij u past. U kunt verschillende fietsenrekken kopen bij Klaver Fietsparkeren. 

Veelzijdigheid van Klaver

Naast fietsenrekken kunt u bij Klaver fietsparkeren ook terecht voor andere parkeermogelijkheden, zoals fietsstallingen of een fietsschuur. We hebben een veelzijdig assortiment en met ruim 30 jaar ervaring in het vak hebben wij een schat aan ervaring en expertise in huis. Fietsenrekken kopen doet u bij Klaver Fietsparkeren. 
Wilt u graag een fietsenrek kopen? Klaver Fietsenrekken zijn overal te plaatsen en zijn gemakkelijk weg te zetten op een bedrijfsterrein, op een school, bij een ziekenhuis of bij een station. Samen met u kijken we naar de beste plaatsingsmogelijkheid en naar een fietsenrek dat past bij uw wensen en behoeftes. Voor meer informatie kunt u onze website bekijken. Wilt u direct contact met ons opnemen en alvast een offerte aanvragen? Dan kunt u ons telefonisch bereiken op 0528 – 745200. 

Aanmelden voor onze nieuwsbrief

Meld u aan en ontvang onze nieuwsbrief met daarin het laatste nieuws en ontwikkelingen.