Pagina wordt geladen ...
Direct contact? Bel met 0528 74 52 00 of mail naar: info@klaverfietsparkeren.nl

Fietsenrekken bij restaurants plaatsen

prisma-fietsenstalling

Nederland is een echt fietsland. We gaan vaak met de fiets naar onze plaats van bestemming. Zo gaan we bijvoorbeeld op de fiets naar het werk of naar school, maar zo doen we dit ook als we naar een restaurant gaan. Het is daarom als restauranthouder belangrijk om voldoende fietsparkeerplaatsen aan te beiden. Op deze manier is het aantrekkelijk voor de gasten om vaker te komen wanneer zij met de fiets zijn en wordt er orde geschept doordat de fietsen niet overal geparkeerd staan, maar netjes in het fietsenrek staan. Klaver Fietsparkeren kan u helpen met de juiste fietsparkeeroplossing voor bij uw restaurant.

Neem contact met ons op

Het aanbod van Klaver Fietsparkeren

Klaver Fietsparkeren heeft verschillende producten in haar assortiment. Op deze manier proberen wij een oplossing te beiden voor elke situatie. Wij bieden zowel enkellaagse als dubbellaagse fietsenrekken aan. De dubbellaagse rekken zijn uitstekend wanneer er sprake is van ruimtegebrek of u wilt gewoonweg zoveel mogelijk fietsparkeerplaatsen bieden voor uw gasten van het restaurant. Een ander product dat wij aanbieden is de fietsoverkapping. Door het hebben van een fietsoverkapping staan de fietsen van de gasten van uw restaurant droog en zijn ze ook beschermd tegen de zon en wind. Wij hebben verschillende overkappingen in ons assortiment die in verschillende opties leverbaar zijn. Klaver Fietsparkeren werkt met haar eigen productie- en montageteam. Op deze manier kunnen wij een hoge kwaliteit waarborgen. Onsze enkellaagse en dubbellaagse fietsenrekken zijn voorzien van het Fietsparkeur Keurmerk.  

Voor elke situatie biedt Klaver Fietsparkeren een unieke oplossing

De producten van Klaver Fietsparkeren zijn op maat te maken. Zo kan er bij de fietsoverkappingen bijvoorbeeld gekozen worden in welke kleur en van welk materiaal deze geleverd moet worden. Wij bieden ook oplaadpunten voor elektrische fietsen aan. Op deze manier kunnen ook fietsers met een elektrische fiets gerust in uw restaurant een hapje eten terwijl hun fiets wordt opgeladen.

Meer informatie over een fietsenrekken voor bij uw restaurant?

Bent u opzoek naar fietsenrekken voor bij uw restaurant? Neem dan gerust contact op met Klaver Fietsparkeren. Wij helpen u graag verder met een geschikte fietsparkeeroplossing voor uw eigen situatie. U kunt ons bellen op 0528 74 52 00, mailen of ons contactformulier invullen op de website.

Aanmelden voor onze nieuwsbrief

Meld u aan en ontvang onze nieuwsbrief met daarin het laatste nieuws en ontwikkelingen.