Pagina wordt geladen ...
Direct contact? Bel met 0528 74 52 00 of mail naar: info@klaverfietsparkeren.nl

Fietsenrekken bij hotels door Klaver Fietsparkeren

Klaver Fietsparkeren houdt zich bezig met fietsparkeeroplossingen. Hierbij staan gemak, veiligheid, kwaliteit en efficiëntie centraal. We plaatsen en ontwerpen de fietsenstallingen zelf. U kunt bij ons terecht voor een deskundig advies over een passende fietsparkeeroplossing voor uw hotel. Naast hotels hebben wij bij diverse organisaties fietsenstallingen geplaatst. Voorbeelden hiervan zijn: zorginstellingen, onderwijsinstellingen, bedrijven, openbare ruimtes en stations. We kunnen natuurlijk ook een op maat gemaakte fietsenstalling bij uw hotel plaatsen. Een voorbeeld hiervan is het Van der Valk hotel in Leeuwarden.     

Neem contact met ons op

Een op maat gemaakt fietsenrek door Klaver FietsparkerenVan der Val Leeuwarden

Wat Klaver Fietsparkeren onder andere speciaal maakt, is dat we maatwerk bieden. We gaan graag met u om de tafel zitten om de beste fietsparkeeroplossing voor uw situatie te realiseren. We zullen onder andere naar uw doelgroep kijken en dit gebruiken als basis om te kijken wat voor fietsenrekken het beste bij uw hotel passen. Ons assortiment bestaat uit diverse fietsparkeer gerelateerde producten zoals enkellaags fietsparkeersystemen, dubbellaags fietsparkeersystemen en fietsenstallingen. Naast reguliere fietsparkeersystemen kunnen wij u deze ook met een elektrisch oplaadpunt aanbieden. Met behulp van deze rekken kunnen uw gasten na een dag fietsen deze weer opladen voor de volgende tocht. Naast fietsenrekken kunt u bij ons ook terecht voor overkappingen, waar fietsen veilig en droog gestald kunnen worden.  

Fietsenrekken voor alle formaten fietsen

Klaver Fietsparkeren kan parkeerplaatsen voor diverse soorten fietsen plaatsen. U kunt hier denken aan elektrische fietsen, maar ook om buitenformaat fietsen zoals krat- en mandfietsen. Naast fietsenrekken kunnen wij uw stalling ook voorzien van belijning, waardoor scooter en brommer eigenaren precies weten waar ze deze moeten plaatsen in de stalling.   

Meer informatie over de fietsenrekken van Klaver Fietsparkeren? Neem contact op.

Bent u geïnteresseerd in één van de producten van Klaver Fietsparkeren zoals de fietsenrekken of overkapping voor bijvoorbeeld bij een hotel? Neem dan gerust contact met ons op en we helpen u graag verder. We zijn te bereiken via telefoon, e-mail of door het invullen van het contactformulier

 

Aanmelden voor onze nieuwsbrief

Meld u aan en ontvang onze nieuwsbrief met daarin het laatste nieuws en ontwikkelingen.