Pagina wordt geladen ...
Direct contact? Bel met 0528 74 52 00 of mail naar: info@klaverfietsparkeren.nl

Fietsenrekken bij een zwembad laten plaatsen

Bij een zwembad komen vaak veel mensen bij elkaar. Het is daarom ook belangrijk om goede fietsparkeerplaatsen aan te bieden, aangezien veel mensen zich tegenwoordig op de fiets verplaatsen als de afstand niet te lang is. GoedeTop overkapping fietsparkeervoorzieningen zorgen ervoor om orde te behouden en te voorkomen dat fietsen overal geparkeerd staan. Klaver Fietsparkeren biedt uitstekende oplossingen op het gebied van fietsparkeren.     

Neem contact op 

Een unieke op maat gemaakte oplossing voor elke situatie

Klaver Fietsparkeren biedt voor elke situatie een unieke oplossing. Zo hebben we bij verschillende branches fietsenstallingen, -overkappingen en bijvoorbeeld fietsenrekken geplaatst. Enkele voorbeelden zijn stations, scholen, openbare ruimtes en bedrijven. Zo kunnen wij ook bij zwembaden fietsenstallingen plaatsen. Wij gaan graag met u in gesprek om tot de beste oplossing voor uw situatie te komen.

Het unieke aanbod van Klaver Fietsparkeren

Klaver Fietsparkeren heeft zich gespecialiseerd en richt zich uitsluitend op fietsparkeeroplossingen. Wij hebben verschillende producten in ons assortiment die uitstekend geschikt zijn voor onder andere ruimtegebrek, foutparkeerders of zwerffietsen. Wanneer er bijvoorbeeld sprake is van ruimtegebrek, is ons 2ParkUp systeem ideaal. Ook bieden wij een fietsdetectiesysteem aan zodat zwerffietsen gedetecteerd kunnen worden en er orde in de fietsenstalling gecreëerd kan worden. Bij Klaver Fietsparkeren staan onder andere gebruiksgemak en veiligheid centraal. Wij hebben ook oplaadpunten voor elektrische fietsen in ons aanbod. Op deze manier speelt u in op de behoeften van alle bezoekers van uw zwembad. Fietsers op een elektrische fiets kunnen nu gerust een paar baantjes gaan zwemmen terwijl hun fiets weer wordt opgeladen waarna ze weer verder kunnen fietsen.

Geïnteresseerd in een fietsenstalling- of overkapping voor bij uw zwembad?

Bent u geïnteresseerd in bijvoorbeeld fietsenrekken, overkappingen of elektrische oplaadpunten voor bij uw zwembad? Twijfel niet en neem contact met ons op. Wij gaan graag met u in gesprek om tot de beste oplossing voor u te komen en komen ook graag een keer bij u langs om de situatie te bekijken. U kunt ons mailen, bellen op 0528 74 52 00 of ons contactformulier op onze contactpagina invullen.    

Aanmelden voor onze nieuwsbrief

Meld u aan en ontvang onze nieuwsbrief met daarin het laatste nieuws en ontwikkelingen.