Pagina wordt geladen ...
Direct contact? Bel met 0528 74 52 00 of mail naar: info@klaverfietsparkeren.nl

Fietsenrekken bij een bioscoop laten plaatsen door Klaver Fietsparkeren

De gemiddelde bioscoop wordt druk bezocht. Dit brengt naast een hoge omzet een klein probleem met zich mee. Veel mensen die de bioscoop bezoeken om een leuke film te zien, komen namelijk met de fiets. Vaak is er te weinig ruimte om al deze fietsen te parkeren. De oplossing? Een fietsenstalling van Klaver Fietsparkeren. 

Bekijk al onze fietsenstallingen

Voorbeeld-CuBic-met-hout-en-gecoat-staalwerk-(10 fietsen)

Verschillende soorten fietsenrekken 

Klaver Fietsparkeren is een Nederlandse onderneming die zich gespecialiseerd heeft in het ontwikkelen van oplossingen op het gebied van fietsparkeren. Wij bieden verschillende soorten rekken aan voor fietsen, waaronder de standaard enkellaagse fietsenrekken en de extra grote dubbellaagse fietsenrekken. Ook kunt u bij ons een complete fietsenstalling kopen. U kiest helemaal zelf hoe deze overdekte stalling eruit moet zien. 

Een oplossing op maat 

Iedere ruimte ziet er weer anders uit. Daarom vraagt iedere ruimte om een fietsoplossing op maat. Klaver Fietsparkeren plaatst dan ook geen standaard fietsenrekken bij uw bioscoop, maar bedenkt en ontwerpt een oplossing die uw fietsprobleem écht oplost. Bovendien vinden wij het belangrijk dat de fietsenstalling van Klaver Fietsparkeren perfect bij uw bioscoop past. Daarom plaatsen wij graag een rek of stalling met een uitstraling die bij de identiteit van uw bedrijf aansluit. 

Heeft u zelf al een duidelijk beeld van hoe dit fietsparkeersysteem eruit moet zien? Dan kunt u uw ideeën alvast met ons delen. Heeft u nog geen idee? Dan is dit ook geen enkel probleem, want wij kijken graag samen met u naar uw ruimte om tot de perfecte oplossing te komen. 

Vraag om advies

Streven naar het hoogste kwaliteitsniveau 

Wij vinden het belangrijk dat uw fietsenrekken of fietsenstalling van uitstekende kwaliteit is. Daarom streven wij altijd het hoogste kwaliteitsniveau na bij het plaatsen van fietsenrekken of een fietsenstalling bij uw bioscoop. Dit doen wij door te werken met eigen productontwikkelaars en montageteams. 

prisma overkapping

Cadenza fietskluis

Een korte kennismaking met Klaver FIetsparkeren 

Klaver Fietsparkeren heeft door de jaren heen al vele fietsproblemen op mogen lossen. Niet alleen bij bioscopen, maar ook in openbare ruimtes, bij zorginstellingen, in het onderwijs, bij bedrijven en bij stations. Wij zijn van oorsprong een Nederlands bedrijf, maar we leveren fietsparkeersystemen door heel Europa. Bent u benieuwd wat wij voor uw bioscoop kunnen betekenen? Neem dan gerust contact met ons op.

Contact opnemen Offerte aanvragen

Aanmelden voor onze nieuwsbrief

Meld u aan en ontvang onze nieuwsbrief met daarin het laatste nieuws en ontwikkelingen.