Pagina wordt geladen ...
Direct contact? Bel met 0528 74 52 00 of mail naar: info@klaverfietsparkeren.nl

Fietsenrekken

Voor kwalitatief hoogstaande en duurzame fietsenrekken bent u bij Klaver Fietsparkeren aan het goede adres. Wij hebben voor iedere situatie die een fietsparkeeroplossing vereist de ervaring en expertise om een oplossing op maat te verzorgen. Door de vele beschikbare designs en het hoogwaardige materiaal dat gebruikt wordt, zijn onze fietsenrekken zowel blikvangers als producten die nog jaren mee zullen gaan.

Neem contact met ons op

Duurzame fietsparkeeroplossingen

Klaver Fietsparkeren heeft fietsenrekken in vele soorten en maten. Hierdoor hebben wij het juiste fietsenrek voor iedere locatie. Is er een fietsenrek nodig voor een school, ziekenhuis, openbare ruimte of een station? Wij bieden gegarandeerd de juiste oplossing voor iedere situatie. Door onze ruime ervaring en het grote assortiment hebben wij op iedere fietsparkeervraag het juiste antwoord. In situaties waarin er genoeg ruimte is voor een fietsenrek, zijn onze enkellaags fietsenrekken een goede keuze. Door het hoogwaardige materiaal zijn deze rekken niet alleen duurzaam, maar ook bestendig tegen vandalisme en slijtage door weersomstandigheden. In situaties waarin de ruimte beperkt is, is dubbellaags fietsparkeren de oplossing. Het etagesysteem zorgt ervoor dat de fietsen in twee lagen geparkeerd kunnen worden. Op deze manier wordt de ruimte optimaal benut en kan het dubbele aantal fietsen gestald worden. Voor gebruiksvriendelijke en duurzame fietsenrekken bent u bij Klaver Fietsparkeren aan het goede adres.

Ruime mogelijkheden

De fietsrekken van Klaver Fietsparkeren zijn verkrijgbaar in verschillende varianten. Dit betekent niet alleen dat wij verschillende oplossingen bieden, zoals enkellaags of dubbellaags parkeren, maar ook dat er een ruime keuze is in designs en kleuren. De fietsenrekken zijn vervaardigd uit hoogwaardig thermisch verzinkt staal en zijn te poedercoaten in iedere gewenste kleur. Door de grote verscheidenheid aan designs hebben wij altijd een fietsrek dat past in uw plaatje. Bent u benieuwd naar wat wij nog meer te bieden hebben? Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op.

Naar het contactformulier

Aanmelden voor onze nieuwsbrief

Meld u aan en ontvang onze nieuwsbrief met daarin het laatste nieuws en ontwikkelingen.