Pagina wordt geladen ...
Direct contact? Bel met 0528 74 52 00 of mail naar: info@klaverfietsparkeren.nl

Fietsenrek Utrecht

Utrecht is een echte studentenstad, waardoor honderden studenten dagelijks van en naar de universiteit trekken. Het merendeel van de studenten kiest hierbij voor een vervoer per fiets, zeker in de lente en zomer! Waar moeten al deze fietsen gestald worden? Vaak kampen onderwijsinstellingen met een tekort aan fietsenrekken, om alle fietsen veilig en snel te kunnen stallen. Dit komt probleem komt niet alleen bij onderwijsinstellingen voor, ook organisaties en bijvoorbeeld drukbezochte openbare plekken hebben vaak niet voldoende ruimte voor een fietsenrek in Utrecht.

Klaver Fietsparkeren is een betrouwbare partner voor de ontwikkeling en het plaatsen van een fietsenrek in Utrecht. Wij ontwikkelen een fietsenrek zo, dat deze zo effectief en zoveel mogelijk ruimte biedt voor het stallen van fietsen!

Neem contact met ons op

Ruimtebesparend fietsenrek in Utrecht

Top overkappingEen goed voorbeeld van een ruimtebesparend fietsenrek in Utrecht, is een dubbellaags fietsenrek. Met een dergelijk fietsenrek kunt u twee keer zoveel fietsen laten stallen, zonder meer ruimte nodig te hebben dan bij een enkellaags fietsenrek. Naast het verschil in het aantal lagen van een fietsenrek, bieden we u ook afsluitbare fietsenstallingen, overkappingen voor fietsenrekken en fietsenrekken met een fietsdetectiesysteem. Een fietsenrek in Utrecht met een fietsdetectiesysteem wordt bijvoorbeeld gebruikt rond drukke openbare voorzieningen, zoals een groot station, waar de fietsen vaak maar een bepaalde periode gestald mogen worden.

Het belang van een fietser voorop

Bij de ontwikkeling van een fietsenrek in Utrecht stellen wij het belang van de fietser voorop, wat in verschillende aspecten terugkomt. Denk bijvoorbeeld aan de veiligheid, het gebruiksgemak en de efficiëntie van een fietsenrek. Een fietser moet zijn of haar fiets binnen een korte tijd veilig kunnen stallen en ervan verzekerd zijn, dat de fiets aan het eind van de dag heelhuids uit het fietsenrek gehaald kan worden. Naast het belang van de fietser denken we ook aan de kwaliteit van het fietsenrek in Utrecht, zodat deze weinig onderhoud nodig heeft en bestand is tegen een hoge belasting. Meer weten? Neem geheel vrijblijvend contact met ons op.

Aanmelden voor onze nieuwsbrief

Meld u aan en ontvang onze nieuwsbrief met daarin het laatste nieuws en ontwikkelingen.