Pagina wordt geladen ...
Direct contact? Bel met 0528 74 52 00 of mail naar: info@klaverfietsparkeren.nl

Fietsenrek universiteit

Een fietsenrek op de universiteit moet aan strenge eisen voldoen; u wilt immers een rek met een lange levensduur, dat uw leerlingen en onderwijzers veilig hun fiets laat parkeren. Een fietsenstalling die de ruimte optimaal benut om zo efficiënt mogelijk honderden fietsen onder te kunnen brengen. Klaver Fietsparkeren biedt niet alleen een duurzame oplossing, maar ook een parkeersysteem op maat voor fietsparkeren op uw onderwijsinstelling.

Neem contact met ons op

Veilig en efficiënt fietsen parkeren

Cubic gaas met fietsenOnze bewaakte en onbewaakte enkellaags en dubbellaags fietsstallingen voldoen stuk voor stuk aan de eisen van het FietsParKeur Keurmerk waarvan zij voorzien zijn. Daarnaast handhaven wij onze eigen strenge regels voor een hoogwaardige kwaliteit van onze fietsparkeeroplossingen. Door een veilig systeem dat onder andere een slag in het wiel van de fietsen voorkomt, maar ook door de minimale afstand van 40 cm tussen de fietsen conform het FietsParKeur Keurmerk, bent u verzekerd van een veilige stalling. Met een professioneel team van ontwikkelaars en monteurs met een jarenlange ervaring, zorgen wij ervoor dat de uitstekende kwaliteit van elk fietsenrek gewaarborgd blijft. Om een groot aantal fietsen zo compact mogelijk te kunnen stallen, maken wij gebruik van onder andere dubbelzijdige en dubbellaags fietsenrekken. Bovendien kunt u kiezen voor verschillende modellen fietsenrekken en overkappingen en daarnaast voor verschillende materialen en uitvoeringen, zodat het fietsparkeersysteem aansluit op de capaciteit en uitstraling van uw universiteit.

Bedrijfsinformatie Klaver Fietsparkeren

Naast de vele fietsrekken die wij voor onze Nederlandse klanten naar volle tevredenheid hebben geplaatst, leveren wij ook fietssystemen door heel Europa. Zo hebben wij al tal van fiets parkeersystemen geleverd aan onder andere klanten in Duitsland, Luxemburg, België, Frankrijk, Zwitserland, Zweden, Noorwegen en Denemarken. Met oplossingen voor iedere situatie bieden wij ook een eigen invulling voor het gebruik van fietsenstallingen bij onderwijsinstellingen. Neem voor meer informatie contact met ons op. U kunt ons bellen op telefoonnummer 0528 74 52 00, maar ook een e-mail sturen naar info@klaverfietsparkeren.nl.

Aanmelden voor onze nieuwsbrief

Meld u aan en ontvang onze nieuwsbrief met daarin het laatste nieuws en ontwikkelingen.