Pagina wordt geladen ...
Direct contact? Bel met 0528 74 52 00 of mail naar: info@klaverfietsparkeren.nl

Fietsenrek plaatsen in stad

Steeds vaker krijgen grote Nederlandse steden met een fietsenprobleem te maken. Niet alleen komen er meer inwoners in steden te wonen, ook pakken mensen tegenwoordig steeds vaker de fiets in plaats de auto of het openbaar vervoer. Hoe zorgt u er als stad voor, dat al deze fietsers hun fiets veilig en snel kunnen plaatsen in een fietsenrek? Veel steden hebben weinig ruimte voor het plaatsen van een fietsenrek, waardoor fietsers genoodzaakt zijn om hun fietsen buiten stallingen te plaatsen. Denk aan fietsen tegen bomen, tegen gebouwen of tegen hekken in de stad. Om dit te voorkomen denkt Klaver Fietsparkeren graag met u mee om samen tot een passende oplossing voor het fietsenprobleem in uw stad te komen.

Neem contact met ons op

Een fietsenrek op maat plaatsen

Klaver Fietsparkeren biedt u de mogelijkheid om een fietsenrek op maat in uw stad te plaatsen. Zo heeft u bij ons onder meer de keuze uit een fietsenstalling met een of twee lagen fietsenrekken, een openbare of afsluitbare fietsenstalling, een fietsenstalling met of zonder fietsdetectiesysteem, enzovoorts. Doordat onze mogelijkheden zo groot zijn, vinden we altijd een passende oplossing voor het fietsenprobleem in uw stad, bij uw school of bij uw organisatie.

Wist u dat een fietsdetectiesysteem erg handig kan zijn bij grote openbare plekken in steden? Denk bijvoorbeeld aan stations, scholen en bezienswaardigheden. Met een fietsdetectiesysteem kunnen fietsers hun fiets sneller kwijt.

Vrijblijvend antwoord op al uw vragen

Wellicht heeft u vragen over de mogelijkheden die Klaver Fietsparkeren u kan bieden, over de meest geschikte oplossing voor het fietsenprobleem in uw stad of over soortgelijke zaken? Neem dan contact met ons op. Onze medewerkers staan voor u klaar om u geheel vrijblijvend antwoord te geven op uw vragen. Door de expertise die wij hebben in het ontwikkelen en produceren van fietsenstallingen, kunnen we u vrijwel altijd een oplossing op maat bieden.

Aanmelden voor onze nieuwsbrief

Meld u aan en ontvang onze nieuwsbrief met daarin het laatste nieuws en ontwikkelingen.