Pagina wordt geladen ...
Direct contact? Bel met 0528 74 52 00 of mail naar: info@klaverfietsparkeren.nl

Fietsenrek plaatsen in stad

Nederlandse steden krijgen steeds meer te maken met meer fietsers. Steeds meer personen verplaatsen zich wanneer het kan met de fiets en al helemaal naar steden, aangezien het moelijker is daar te komen met de auto in plaats van met de fiets. Wanneer je met de auto gaat, moet je natuurlijk ook parkeergeld betalen. Klaver Fietsparkeren speelt in op deze toename van het aantal fietsers.    

Neem contact met ons op

Een fietsenrek op maat plaatsen

Klaver Fietsparkeren biedt op maat gemaakte fietsparkeeroplossingen aan. Voor elke situatie wordt een unieke oplossing geboden. Klaver Fietsparkeren heeft verschillende producten in haar assortiment. Zo kunt u denken aan reguliere fietsenrekken, maar er zijn ook dubbellaagse fietsenrekken. De fietsenrekken zijn uitstekend te combineren met de fietsoverkappingen van Klaver Fietsparkeren. Klaver Fietsparkeren biedt verschillende fietsoverkappingen aan. Zo zijn ook de fietsoverkappingen geschikt voor vrijwel elke situatie. In steden kan er sprake zijn van ruimtegebrek. Wanneer dit het geval is, is de 2ParkUp een geschikt fietsenrek, omdat de fietsen op twee niveaus stabiel geparkeerd kunnen worden.  

Tegenwoordig wordt de elektrische fiets steeds vaker gebruikt. Hier speelt Klaver Fietsparkeren op in door oplaadmodules aan te bieden voor elektrische fietsen. Deze modules zijn te combineren met alle fietsenrekken.

Bij Klaver Fietsparkeren is het mogelijk om een op maat gemaakte fietsparkeeroplossing te realiseren. Klaver Fietsparkeren gaat dan ook graag met u in gesprek om tot de beste oplossing voor u te komen. Er kan gekozen worden uit verschillend materiaal, maar de kleur kan ook gekozen worden. Het is zelf mogelijk om een fietsoverkapping te kopen met een sedum dak.    

Vrijblijvend antwoord op al uw vragen

Bent u geïnteresseerd in een fietsparkeeroplossing van Klaver Fietsparkeren? Neem dan gerust contact met ons op door ons te bellen naar 0528 74 52 00 , te mailen of ons contactformulier in te vullen. Klaver Fietsparkeren helpt u graag aan een geschikte fietsparkeeroplossing.  

Aanmelden voor onze nieuwsbrief

Meld u aan en ontvang onze nieuwsbrief met daarin het laatste nieuws en ontwikkelingen.