Pagina wordt geladen ...
Direct contact? Bel met 0528 74 52 00 of mail naar: info@klaverfietsparkeren.nl

Fietsenrek op maat kopen

Fietsenrekken bestaan in allerlei afmetingen, soorten en ontwerpen. Belangrijk is echter vooral dat het fietsenrek past bij de plek waar deze geplaatst wordt. Bij stations is er bijvoorbeeld vaak minder plaats, terwijl er juist ruimte moet zijn voor het stallen van vele fietsen. Hiervoor zijn er fietsenstallingen met dubbellaagse rekken. Bij scholen en universiteiten is er soms nog meer ruimte nodig voor fietsen, afhankelijk van de openbare vervoersmogelijkheden in de buurt. Bij bedrijven in woonwijken is een fietsenstalling fijn, omdat deze veiliger is voor diefstal van de fietsen. Een fietsenrek kopen is dus een taak waarover nagedacht dient te worden. Klaver Fietsparkeren heeft inmiddels 30 jaar ervaring met het op maat ontwerpen en maken van allerhande fietsenrekken, fietsoverkappingen en fietsenstallingen. Weet u niet welk fietsenrek het best bij uw bedrijf, instantie of openbare gelegenheid past? Dan helpen wij u graag!

Duurzaam en op maat

Klaver Fietsparkeren kan voor iedere ruimte, voor ieder plein en voor ieder ander stukje grond passende fietsenrekken maken. Bij een fietsenrek kopen is het belangrijk dat het rek perfect bij de ruimte aansluit. Dit bevordert namelijk de gebruiksvriendelijkheid van het fietsenrek. Fietsen moeten soepel en zonder wrikken en duwen in een fietsenrek geparkeerd kunnen worden. Gebruiksvriendelijkheid betekent gebruiksgemak, maar ook veiligheid voor de fiets. Als een fiets niet soepel geparkeerd kan worden, kan een fiets bijvoorbeeld gevleugelde wielen krijgen door het duwen. Om dit te voorkomen, maken wij bij Klaver Fietsparkeren uitsluitend rekken en stallingen met voorvorkondersteuning. De fietsenrekken en -stallingen worde bovendien gemaakt van thermisch verzinkt materiaal, waardoor ze jarenlang meegaan en u niet na enkele jaren weer een nieuw fietsenrek moet kopen.

Info over fietsenrek kopen

Wilt u weten wat wij voor u kunnen betekenen? Of wilt u een fietsenrek op maat laten maken? Wij gebruiken graag onze expertise en jarenlange ervaring om u te helpen! Neem dan vrijblijvend contact met ons op en vraag eventueel een offerte aan. U kunt ons bereiken per telefoon op 0528 – 745200, per e-mail op info@klaverfietsparkeren.nl en via het contactformulier op onze website. 

 

Aanmelden voor onze nieuwsbrief

Meld u aan en ontvang onze nieuwsbrief met daarin het laatste nieuws en ontwikkelingen.