Pagina wordt geladen ...
Direct contact? Bel met 0528 74 52 00 of mail naar: info@klaverfietsparkeren.nl

Fietsenrek muur

Worden de fietsen altijd simpelweg tegen de muur geparkeerd? Dan is een fietsenrek van Klaver Fietsparkeren iets voor u. Onze fietsenrekken zijn ideaal voor wanneer u niet wilt dat een fietsenstaling overmatig veel ruimte inneemt en wilt voorkomen dat ze tegen de muur worden geplaatst. Onze subtiele enkellaags fietsrekken zijn daarnaast van dezelfde kwaliteit als de grotere fietsrekken en blinken uit in gebruiksgemak. Voor een subtiel maar degelijk rek is een fietsenrek van van Klaver Fietsparkeren de ideale oplossing.

Neem contact met ons op

Altijd de juiste oplossing

Klaver Fietsparkeren is al meer dan 30 jaar een begrip in de wereld van fietsparkeeroplossingen. Door onze persoonlijke benadering, gedegen advies en de kwaliteit van onze producten, weten wij bij iedere situatie de juiste fietsparkeeroplossing te vinden. Voor een praktijk, winkel of instantie waar niet veel ruimte is, verzorgen wij ook de juiste rekken. U wilt natuurlijk te allen tijde voorkomen dat een muur als fietsenrek gebruikt wordt. Dit geeft niet alleen een rommelig aangezicht, maar kan ook nog eens de muur aantasten waartegen de fietsen geplaatst worden. Onze professionals helpen u met dit probleem en gaan op zoek naar de juiste oplossing. Door middel van gesprekken, tekeningen en gedegen advies, leveren wij altijd de juiste oplossing. Een duurzaam en kwalitatief hoogstaand fietsenrek bij de muur verhelpt al uw fietsparkeerproblemen.

Altijd de beste kwaliteit

Klaver Fietsparkeren helpt u niet alleen bij het vinden van de juiste oplossingen omtrent fietsparkeersituaties. Wij zorgen ook voor de assemblage, levering en het onderhoud van onze producten. Op deze manier kunnen wij er u van verzekeren dat u een fietsrek heeft gekozen van de hoogste kwaliteit wat daarnaast door onze verdere zorg nog jaren mee zal gaan. Kwaliteit en duurzaamheid, daar staan wij voor bij Klaver Fietsparkeren. Bent u op zoek naar de juiste fietsparkeeroplossing? Neem dan contact met ons op en wij kunnen u geheel vrijblijvend van advies voorzien.

 

Aanmelden voor onze nieuwsbrief

Meld u aan en ontvang onze nieuwsbrief met daarin het laatste nieuws en ontwikkelingen.