Pagina wordt geladen ...
Direct contact? Bel met 0528 74 52 00 of mail naar: info@klaverfietsparkeren.nl

Fietsenrek in Utrecht door Klaver

In een stad als Utrecht stappen dagelijks honderden inwoners op de fiets om naar hun werk, naar vrienden of bijvoorbeeld naar school te gaan. Waar in Utrecht moeten al deze fietsen gestald worden? Klaver Fietsparkeren is een betrouwbare partner voor de installatie en het onderhoud van een fietsenrek in Utrecht. Wij plaatsen fietsenrekken bij onderwijsinstanties, werkgevers en op tal van andere plekken in grote steden als Utrecht, Amsterdam, Den Haag en Zwolle. Zo zorgen we samen met andere partijen voor voldoende plekken om de honderden fietsen veilig te kunnen stallen.

Uiteenlopende modellen fietsenrekken

De fietsenrekken in Utrecht van Klaver Fietsparkeren lopen qua model en formaat sterk uiteen. Zo plaatsen wij enkel- en dubbellaagse fietsenrekken, afsluitbare fietsenstallingen, overkappingen of bijvoorbeeld fietsenrekken met een fietsdetectiesysteem. Deze fietsdetectiesystemen worden bijvoorbeeld gebruikt in fietsenrekken waar fietsen maar voor een bepaalde periode gestald mogen worden.

Bij het ontwerpen en installeren van fietsenrekken in Utrecht staat het belang van de fietser centraal. Dit komt bijvoorbeeld terug in aspecten als veiligheid, gebruiksgemak en efficiëntie. Wij staan voor innovatie en kwaliteit: fietsen moeten snel en veilig gestald kunnen worden door de gebruikers van onze fietsenrekken in Utrecht.

Een hoogwaardige kwaliteit staat voorop

Om fietsers zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn staat een hoogwaardige kwaliteit bij de productie van onze fietsenrekken voorop. Zo gaat een fietsenrek in Utrecht of een andere grote stad in Nederland een lange tijd mee en hebben de fietsenrekken weinig onderhoud nodig, ondanks de hoge belasting van het grote aantal fietsers. Niet voor niets is Klaver Fietsparkeren in de afgelopen jaren door verschillende gerenommeerde bedrijven en instanties gevraagd om passende fietsenrekken in Utrecht te ontwikkelen.

Een betrokken houding staat bij ons voorop bij de productie van een fietsenrek in Utrecht, om samen met een opdrachtgever tot een optimaal resultaat te kunnen komen.

Aanmelden voor onze nieuwsbrief

Meld u aan en ontvang onze nieuwsbrief met daarin het laatste nieuws en ontwikkelingen.