Pagina wordt geladen ...
Direct contact? Bel met 0528 74 52 00 of mail naar: info@klaverfietsparkeren.nl

Fietsenrek in Utrecht door Klaver

In een stad verplaatsen mensen zich vaak met die fiets. Dit is makkelijker dan met de auto. Zo gebeurt dit ook in de stad Utrecht. Het aantal fietsers neemt steeds toe. Deze fietsers moeten hun fietsen wel ergens kunnen plaatsen, anders wordt het prisma-fietsenstallingeen grote chaos. Klaver Fietsparkeren speelt in op het toenemende aantal fietsers met haar producten zoals fietsenstallingen en fietsoverkappingen. Klaver Fietsparkeren heeft reeds fietsparkeerplaatsen gerealiseerd in enkele grote steden zoals Utrecht, Amsterdam, Den Haag en Zwolle. 

Neem contact met ons op

Uiteenlopende modellen fietsenrekken

Klaver Fietsparkeren heeft verschillende fietsenrekken in haar assortiment. Zo heeft ze reguliere fietsenrekken, maar ze biedt ook dubbellaagse fietsenrekken aan. Andere producten zijn afsluitbare fietsenstallingen, overkappingen of bijvoorbeeld fietsenrekken met een fietsdetectiesysteem. Deze fietsdetectiesystemen worden bijvoorbeeld gebruikt in grote fietsenstallingen om zo in één oogopslag te zien waar nog fietsparkeerplekken vrij zijn. Dit fietsdetectiesysteem kan ook gebruikt worden wanneer fietsen maar een bepaalde tijd in de fietsenstalling mogen staan. Klaver Fietsparkeren vindt veiligheid, gebruiksgemak en efficiëntie erg belangrijk. Het is belangrijk dat fietsers hun fiets makkelijk en veilig kunnen parkeren   

Een hoogwaardige kwaliteit staat voorop

Bij Klaver Fietsparkeren staat kwaliteit hoog in het vaandel. Hier wordt dan ook erg op gelet tijdens de productie. Zo gaat een fietsenrek in Utrecht of een andere grote stad in Nederland een lange tijd mee en hebben de fietsenrekken weinig onderhoud nodig, ondanks de hoge belasting van het grote aantal fietsers. Niet voor niets is Klaver Fietsparkeren in de afgelopen jaren door verschillende gerenommeerde bedrijven en instanties gevraagd om passende fietsenrekken in Utrecht te ontwikkelen. De fietsenrekken van Klaver Fietsparkeren zijn voorzien van het FietsParKeur keurmerk. Dit wil zeggen dat de rekken over enkele strenge kwaliteitseisen voldoen. 

We zullen met de opdrachtgever allereerst in gesprek gaan om de wensen en eisen te bespreken om zo tot het beste resultaat te komen.

Bent u geïnteresseerd in fietsenrekken of fietsenstallingen in bijvoorbeeld Utrecht? Twijfel dan niet en neem contact met ons op door te bellen naar 0528 74 52 00, te mailen of ons contactformulier in te vullen. 

Aanmelden voor onze nieuwsbrief

Meld u aan en ontvang onze nieuwsbrief met daarin het laatste nieuws en ontwikkelingen.