Pagina wordt geladen ...
Direct contact? Bel met 0528 74 52 00 of mail naar: info@klaverfietsparkeren.nl

Fietsenrek in Den Haag door Klaver

Hoe vaak stapt u wekelijks op de fiets om naar uw werk, naar school of naar vrienden en familie te gaan? Zeker in grote steden als Amsterdam, Utrecht en Den Haag is het aantal fietsers erg groot. Niet voor niets wordt Nederland in een groot deel van de wereld gezien als een fietsland bij uitstek. Waar moeten al deze fietsen geparkeerd worden, als mensen op de plek van bestemming zijn aangekomen? Klaver Fietsparkeren is een ervaren partij voor de productie en installatie van fietsenrekken in Den Haag en andere grote steden. Zo plaatsten wij voorheen al een fietsenrek in Den Haag bij verschillende overheidsinstanties, aan het strand in Scheveningen en rond bijvoorbeeld onderwijsinstellingen. Met onze fietsenrekken in Den Haag is er voor de honderden fietsers in deze stad plek om fietsen veilig en snel te kunnen stallen.

Welk type fietsenrek in Den Haag kiest u?

Klaver Fietsparkeren staat voor innovatie en kwaliteit, wat terug te zien is in de fietsenrekken die wij ontwikkelen. Een fietsenrek in Den Haag kan in verschillende vormen en formaten voorkomen, denk bijvoorbeeld aan een enkel- en dubbellaags fietsenrek, een afsluitbare fietsenstalling of een overkapping met fietsenrek. Ook de fietsenrekken met een fietsdetectiesysteem zijn erg populair, bijvoorbeeld in openbare fietsenstallingen waar fietsen maar voor een bepaalde tijd gestald mogen worden.

Bij de ontwikkeling en plaatsing van een fietsenrek in Den Haag staat het gebruiksgemak van de fietser voorop. Klaver Fietsparkeren besteed bijvoorbeeld veel aandacht aan aspecten als veiligheid, gebruiksgemak en efficiëntie. Zo zorgen we dat fietsen snel en veilig gestald kunnen worden in Den Haag! 

Hoogwaardige kwaliteit fietsenrekken

Naast het gebruiksgemak voor de fietser staat ook een hoogwaardige kwaliteit hoog bij ons in het vaandel. Fietsenrekken van Klaver Fietsparkeren zijn bestand tegen de hoge belasting van het grote aantal fietsen wat dagelijks in onze fietsenrekken geparkeerd wordt. In de afgelopen jaren kozen al verschillende gerenommeerde partijen voor een op maat ontwikkeld fietsenrek van Klaver Fietsparkeren.

Aanmelden voor onze nieuwsbrief

Meld u aan en ontvang onze nieuwsbrief met daarin het laatste nieuws en ontwikkelingen.