Pagina wordt geladen ...
Direct contact? Bel met 0528 74 52 00 of mail naar: info@klaverfietsparkeren.nl

Fietsenrek in Den Haag door Klaver

In de stad is het altijd makkelijk om je te verplaatsen met de fiets in plaats van met de auto. Het is er vaak druk en je moet ook nog betalen voor een parkeerplaats. Tegenwoordig verplaatsen steeds meer personen zich met de fiets. Dit toenemende aantal fietsers moet de fiets wel ergens kunnen parkeren. Klaver Fietsparkeren produceert en installeert fietsparkeeroplossingen zoals fietsenstallingen, -rekken en -overakppingen. Met behulp van de fietsparkeeroplossingen van Klaver Fietsparkeren kunnen bezoekers van steden zoals Den Haag hun fiets veilig en gemakkelijk stallen.   

Neem contact met ons op

Welk type fietsenrek in Den Haag kiest u?

Klaver Fietsparkeren vindt veiligheid en kwaliteit erg belangrijk. Deze aspecten zijn dan ook terug te zien in de producten. Klaver Fietsparkeren heeft verschillende producten om fietsparkeerplaatsen te realiseren. Er valt bijvoorbeeld te denken aan reguliere enkellaagse fietsenrekken, maar er zijn ook dubbellaagse fietsenrekken. Deze dubbellaagse fietsenrekken geschikt wanneer er sprake is van ruimtegebrek. Ook heeft Klaver Fietsparkeren fietsoverkappingen en afsluitbare fietsenstallingen in haar assortiment. De fietsenrekken van Klaver Fietsparkeren zijn te combineren met de overkappingen. Het is ook mogelijk om een fietsdetectiesysteem aan te schaffen. Hierbij wordt aangegeven waar nog plekken vrij zijn om fietsen te parkeren. Dit is handig bij een grote fietsenstalling of wanneer fietsen maar een bepaalde tijd geparkeerd mogen staan in de stalling.

Tegenwoordig worden elektrische fietsen steeds meer gebruikt. Klaver Fietsparkeren biedt dan ook de mogelijkheid om oplaadpunten te leveren bij de fietsenrekken

Hoogwaardige kwaliteit fietsenrekken

De fietsenrekken van Klaver Fietsparkeren zijn voorzien van het FietsParKeur keurmerk. Dit betekent dat de fietsenrekken voldoen aan enkele strenge kwaliteitseisen. Ook heeft Klaver Fietsparkeren haar eigen montage en productieteam. 

Bent u geiteresseerd in een fietsparkeeroplossing van Klaver Fietsparkeren voor bijvoorbeeld in Den Haag of een andere stad? Twijfel dan niet en neem contact op door te bellen naar 0528 74 52 00, een mail te sturen of ons contactformulier in te vullen. 

Aanmelden voor onze nieuwsbrief

Meld u aan en ontvang onze nieuwsbrief met daarin het laatste nieuws en ontwikkelingen.