Pagina wordt geladen ...
Direct contact? Bel met 0528 74 52 00 of mail naar: info@klaverfietsparkeren.nl

Fietsenrek in Amsterdam door Klaver

De wereld is voortdurend in beweging, wat onder meer terug te zien is in een stad als Amsterdam. Dagelijks stappen hier duizenden Nederlanders op de fiets om naar hun werk, school of vrienden te gaan. Niet voor niets noemen veel Europeanen Nederland een fietsland! Al deze fietsen moeten gestald worden, bij onderwijsinstanties, bij werkgevers en bij familie of vrienden voor de deur. Klaver Fietsparkeren is een betrouwbare partner voor een fietsenrek in Amsterdam. Wij plaatsen fietsenrekken in Amsterdam, Utrecht, Den Haag en tal van andere Nederlandse steden. Zo worden er voldoende plekken geboden voor die duizenden fietsen die zich dagelijks door Nederland bewegen.

Verschillende soorten fietsenrekken

Klaver Fietsparkeren staat voor innovatie en kwaliteit, wat terugkomt in de fietsenrekken die wij in onder meer Amsterdam plaatsen. Een fietsenrek in Amsterdam kan een enkel- of dubbellaags fietsenrek zijn, een afsluitbare fietsenstalling, een overkapping of bijvoorbeeld een fietsenrek met fietsdetectiesysteem. Een dergelijk systeem kan erg handig zijn als fietsen voor een vooraf vastgelegde periode gestald mogen worden. In de fietsenrekken van Klaver Fietsparkeren staat het belang van de fietser centraal. Zo besteden wij veel aandacht aan aspecten als veiligheid, gebruiksgemak en efficiëntie bij de ontwikkeling van fietsenrekken voor Amsterdam of andere grote steden. Fietsen moeten snel en veilig gestald kunnen worden door gebruikers van onze fietsenrekken!

Fietsenrekken van een hoogwaardige kwaliteit

De fietsenrekken in Amsterdam zijn van een hoogwaardige kwaliteit, zodat de fietsenrekken een lange tijd meegaan en passen bij de belasting van het grote aantal gebruikers. In de afgelopen jaren is Klaver Fietsparkeren door verschillende gerenommeerde bedrijven en instanties gevraagd om passende fietsenrekken aan te leveren.

Bij de ontwikkeling en montage van fietsenrekken gaat Klaver Fietsparkeren verder waar anderen stilstaan. Wij hebben een betrokken houding, om samen met een opdrachtgever tot het hoogst haalbare resultaat te kunnen komen. Wij helpen instanties met onderzoek, tekenwerk, advies, productie, assemblage, montage, uitbreiden en onderhoud van fietsenrekken in Amsterdam en andere steden.

Aanmelden voor onze nieuwsbrief

Meld u aan en ontvang onze nieuwsbrief met daarin het laatste nieuws en ontwikkelingen.