Pagina wordt geladen ...
Direct contact? Bel met 0528 74 52 00 of mail naar: info@klaverfietsparkeren.nl

Fietsenrek in Amersfoort door Klaver

Omdat het aantal fietsers in Nederland blijft groeien, neemt ook de vraag naar een passend fietsenrek toe. Waar moeten de honderden fietsen van mensen in grote steden als Amsterdam, Den Haag of Utrecht immers anders gestald worden? Dagelijks stappen honderden mensen op de fiets om naar hun werk, naar school of naar familie en vrienden te gaan. Klaver Fietsparkeren is een betrouwbare partner voor de ontwikkeling en installatie van fietsenrekken in grote Nederlandse steden. Wellicht plaatst u zonder dat u het weet ook uw fiets in een fietsenrek in Amersfoort van Klaver Fietsparkeren? Door fietsenrekken in Amersfoort te plaatsen rond onderwijsinstellingen, bij grote bedrijven en op openbare plekken is er voldoende plek voor mensen om hun fiets veilig en snel te kunnen stallen.

Uiteenlopende soorten fietsenrekken

Als gerenommeerd producent van verschillende soorten fietsenrekken in Amersfoort staat innovatie en kwaliteit voorop. Zo hebben wij in de afgelopen jaren uiteenlopende fietsenrekken ontwikkeld, waar een enkel- en dubbellaags fietsenrek, een afsluitbare fietsenstalling, verschillende overkappingen of bijvoorbeeld een fietsenrek met een fietsdetectiesysteem voorbeelden van zijn. Een fietsenrek met fietsdetectiesysteem is bijvoorbeeld handig voor openbare fietsenstallingen, waar fietsen maar voor een bepaalde periode gestald mogen worden.

Om fietsers een zo groot mogelijk gebruiksgemak te kunnen bieden, staat het belang van de fietser hoog bij ons in het vaandel bij de ontwikkeling van fietsenrekken in Amersfoort. Dit komt onder meer terug in aspecten als de veiligheid, het gebruiksgemak en de efficiëntie van een fietsenrek in Amersfoort of andere Nederlandse steden.

Betrouwbare fietsenrekken van een hoge kwaliteit

Een fietsenrek in Amersfoort van Klaver Fietsparkeren staat garant voor een hoge kwaliteit, evenals dat onze fietsenrekken weinig onderhoud vergen. Zo zijn onze fietsenrekken bestand tegen een zeer hoge belasting, wat nodig is voor het grote aantal fietsers wat zijn of haar fiets parkeert in een fietsenrek in Amersfoort.

Aanmelden voor onze nieuwsbrief

Meld u aan en ontvang onze nieuwsbrief met daarin het laatste nieuws en ontwikkelingen.