Pagina wordt geladen ...
Direct contact? Bel met 0528 74 52 00 of mail naar: info@klaverfietsparkeren.nl

Fietsenrek hogeschool

Een fietsenrek op uw hogeschool moet niet alleen plaats bieden aan een grote hoeveelheid fietsen, maar ook tegen een stootje kunnen. Daarnaast wilt u waarschijnlijk dat de fietsenstalling zo min mogelijk plaats inneemt, zonder daarbij in te leveren op de veiligheid van de stalling. Klaver Fietsparkeren helpt u graag bij een oplossing op maat voor het parkeren van fietsen op uw onderwijsinstelling.

Neem contact met ons op

De voordelen van een fietsenrek van Klaver Fietsparkeren

flexAls hogeschool heeft u een bepaalde uitstraling en ook de invulling die u geeft aan fietsparkeren kan hierbij aansluiten. Bij Klaver Fietsparkeren kunt u kiezen voor tal van modellen fietsenrekken, enkellaags en dubbellaags. Deze scoren het hoogst qua gebruiksgemak en veiligheid onder de fietsparkeermogelijkheden in ons land. Daarnaast kunt u kiezen voor diverse overkappingen met verschillende designs. Natuurlijk is ons ruime assortiment fietsparkeersystemen zowel zeer duurzaam als efficiënt. De meeste fietsstallingen kunt u bovendien laten uitvoeren in het materiaal dat bij het karakter van de hogeschool past. Naast de nodige uitbreidingen om de fietsenstalling aan te passen aan de capaciteit van uw onderwijsinstelling, kunt u ook achteraf vaak nog kiezen voor een uitbreiding. Onze fietsenrekken voldoen bovendien aan het FietsParKeur Keurmerk, waardoor u verzekerd bent van een hoogwaardige kwaliteit. Dankzij de aanvullende eisen die wij zelf stellen aan onze producten, parkeren uw leerlingen en onderwijzers veilig, gemakkelijk en gedurende vele jaren hun fietsen in een van onze fietsstallingen.

Klaver Fietsparkeren internationaal

Naast vele tevreden klanten in Nederland, heeft Klaver Fietsparkeren door heel Europa fietsenstallingen mogen leveren. Wij hebben dan ook klanten in onder andere Duitsland, Frankrijk, de Benelux, Zwitserland, Zweden, Noorwegen en Denemarken. Doordat wij beschikken over een eigen team van ontwikkelaars en professionele monteurs, kunnen wij de hoge kwaliteitsstandaard van onze fietsenrekken waarborgen. Bel ons voor de installatie, uitbreiding of het onderhoud van uw Klaver Fietsparkeren fietsenrek op telefoonnummer 0528 74 52 00. Ook kunt u een e-mail sturen naar info@klaverfietsparkeren.nl, of een bezoek brengen aan ons hoofdkantoor in Hoogeveen. Onze locatie vindt u op onze website.

Aanmelden voor onze nieuwsbrief

Meld u aan en ontvang onze nieuwsbrief met daarin het laatste nieuws en ontwikkelingen.