Pagina wordt geladen ...
Direct contact? Bel met 0528 74 52 00 of mail naar: info@klaverfietsparkeren.nl

Fietsenrek Den Haag

In Den Haag, Amsterdam en Utrecht trekken dagelijks honderden mensen naar hun werk, naar school of naar vrienden en familie. De een gaat met het openbaar vervoer, de ander neemt de auto, maar de grootste groep kiest voor de fiets. Zeker in de lente en zomer is het heerlijk om met de fiets naar je bestemming te gaan, zeker als dit in de buurt ligt! Voor de grote steden is het vaak lastig om voor al deze fietsen voldoende fietsenrekken te bieden. Klaver Fietsparkeren is een betrouwbare partner voor de ontwikkeling en het plaatsen van een fietsenrek in Den Haag, in Amsterdam en in tal van andere Nederlandse steden.

Neem contact met ons op

Innovatie en kwaliteit

Top overkappingOnze fietsenrekken staan voor innovatie en kwaliteit. Wij proberen steeds opnieuw te zoeken naar mogelijkheden om het parkeren van fietsen efficiënter te maken, zodat er meer fietsen in dezelfde ruimte geplaatst kunnen worden. Daarbij zorgen we ervoor dat bijvoorbeeld een fietsenrek in Den Haag van een dermate hoge kwaliteit is, dat het fietsenrek bestand is tegen een zeer hoge belasting.

Bij de ontwikkeling van een fietsenrek staat het belang van de fietser voorop, wat terugkomt in aspecten als de veiligheid, het gebruiksgemak en de efficiëntie.

Een fietsenrek in Den Haag met fietsdetectiesysteem

Een van de mogelijkheden die Klaver Fietsparkeren aanbiedt, is een fietsenrek met fietsdetectiesysteem. Een dergelijk fietsenrek in Den Haag vindt u bijvoorbeeld bij een drukbezochte openbare gelegenheid als een station of het centrum, waar fietsen maar voor een bepaalde tijd gestald mogen worden. Als een fiets te lang op dezelfde plaats in de fietsenstalling staat, zal het fietsdetectiesysteem dit aangeven. Andersom toont een fietsdetectiesysteem precies waar de lege plekken in de fietsenstalling zitten.

Naast een fietsenrek in Den Haag met fietsdetectiesysteem kunt u ook kiezen voor een van onze andere mogelijkheden, zoals een enkel- en dubbellaags fietsenrek, een afsluitbare fietsenstalling en een fietsenrek met overkapping. Wilt u meer informatie over de verschillende mogelijkheden? Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op.

Aanmelden voor onze nieuwsbrief

Meld u aan en ontvang onze nieuwsbrief met daarin het laatste nieuws en ontwikkelingen.