Pagina wordt geladen ...
Direct contact? Bel met 0528 74 52 00 of mail naar: info@klaverfietsparkeren.nl

Fietsenrek Amsterdam

Fietsers, u ziet ze overal in de grote steden! Niet voor niets noemen veel Europeanen Nederland een echt fietsland. Waar moeten al deze fietsen gestald worden, als mensen op hun werk, bij school of bij vrienden en familie aangekomen zijn? Door het grote aantal fietsers kampen veel steden met een tekort aan fietsenrekken. Klaver Fietsparkeren is een betrouwbare partner voor het plaatsen van een fietsenrek in Amsterdam, in Utrecht of bijvoorbeeld in Den Haag. Zo zorgen we ervoor dat er voldoende plek is om de fietsen van de honderden Nederlandse fietsers te kunnen stallen in de grote steden! Niet voor niets hebben verschillende gerenommeerde partijen in de afgelopen jaren gekozen voor een fietsenrek van Klaver Fietsparkeren.

Neem contact met ons op

Diversiteit aan fietsenrekken in Amsterdam

Een fietsenrek in Amsterdam kunt u in verschillende modellen tegenkomen, denk aan een enkel- en dubbellaags fietsenrek, een afsluitbare fietsenstalling zoals de Cadenza en de CuBic, een overkapping voor een fietsenrek en bijvoorbeeld een fietsenrek in Amsterdam met een fietsdetectiesysteem. Een dergelijk systeem wordt voornamelijk gebruikt in openbare fietsenstallingen, waar fietsers hun fiets vaak maar voor een bepaalde periode mogen stallen.

Bij de ontwikkeling van fietsenrekken voor grote steden staat het belang van de fietser voorop. Zo houden we bij de ontwikkeling van fietsenrekken rekening met aspecten als veiligheid, gebruiksgemak en efficiëntie. Een fietser moet zijn of haar fiets snel en veilig kunnen stallen in een fietsenrek van Klaver Fietsparkeren. Daarbij moet de fiets onbeschadigd uit het fietsenrek gehaald kunnen worden als u na een lange dag weer terug wilt fietsen.

Kwalitatief hoogwaardige fietsenrekken

Doordat er dagelijks honderden fietsen worden gestald in een fietsenrek in Amsterdam, moeten de fietsenrekken van Klaver Fietsparkeren tegen een zeer hoge belasting bestand zijn. Wij houden hier rekening mee bij de keuze voor het materiaal waarmee de fietsenrekken gemaakt worden. Zo hebben de fietsenrekken weinig onderhoud nodig en gaan deze een lange tijd mee. Meer weten? Neem dan contact met ons op.

offerte aanvragen

Aanmelden voor onze nieuwsbrief

Meld u aan en ontvang onze nieuwsbrief met daarin het laatste nieuws en ontwikkelingen.