Pagina wordt geladen ...
Direct contact? Bel met 0528 74 52 00 of mail naar: info@klaverfietsparkeren.nl

Fietsenrek Amersfoort

Een fietsenrek in Amerstfoort komt in verschillende modellen voor, denk bijvoorbeeld aan het verschil tussen een enkel- en een dubbellaags fietsenrek. Met een dubbellaags fietsenrek is het mogelijk om twee keer zoveel fietsen te stallen zonder meer ruimte nodig te hebben. Het is een van de manieren waarop Klaver Fietsparkeren streeft naar een efficiëntere manier van het ontwikkelen van fietsenrekken in Amersfoort. Wij zijn niet alleen actief in Amersfoort, maar zorgen ook voor fietsenrekken in steden als Amsterdam, Utrecht en Den Haag. Zo zorgen we ervoor dat een grote groep mensen hun fiets veilig en snel kan stallen in een fietsenrek in Amersfoort.

Neem contact met ons op

Een fietsdetectiesysteem in een fietsenrek in Amersfoort

flex-fietsoverkappingMet een geïntegreerd fietsdetectiesysteem in een fietsenrek wordt het mogelijk om heel eenvoudig in kaart te brengen waar zich vrije plekken bevinden in een fietsenstalling. Ook is het mogelijk om in te zien hoelang bepaalde fietsen al op een plek in het fietsenrek gestald staan met een dergelijk systeem. Dit is bijvoorbeeld handig op drukbezochte openbare plekken rond een groot station, bij een plein, enzovoorts.

Naast een fietsenrek in Amersfoort met een fietsdetectiesysteem ontwikkelen we verschillende andere fietsenstallingen. Denk aan een afsluitbare fietsenstalling, een fietsenrek met overkapping, een fietsenberging enzovoort.

Het belang van een fietser als uitgangswaarde

Wanneer Klaver Fietsparkeren een fietsenrek in Amersfoort plaatst, staat het belang van een fietser op de eerste plaats. Zo houden we bij de ontwikkeling van een fietsenrek rekening met aspecten als veiligheid, gebruiksgemak en efficiëntie. Fietsen moeten niet alleen snel en veilig gestald kunnen worden, maar moeten aan het eind van de dag ook heelhuids uit de fietsenstalling gehaald kunnen worden. Naast het belang van de fietser houden we ook rekening met de zeer hoge belasting waar een fietsenrek in Amersfoort dagelijks mee te maken krijgt. Denk aan de honderden fietsen die in de fietsenrekken geplaatst worden.

Wilt u meer weten over de verschillende fietsparkeeroplossingen? Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op.

Aanmelden voor onze nieuwsbrief

Meld u aan en ontvang onze nieuwsbrief met daarin het laatste nieuws en ontwikkelingen.