Pagina wordt geladen ...
Direct contact? Bel met 0528 74 52 00 of mail naar: info@klaverfietsparkeren.nl

Fietsenhokje

Een op maat gemaakt fietsenhokje kunt u laten maken bij Klaver Fietsparkeren. Met 30 jaar ervaring heeft Klaver Fietsparkeren alle deskundigheid en oplossingen in huis om uw fietsenhokje zo gebruiksvriendelijk als mogelijk voor u te maken.

Neem contact met ons op

Fietsenstallingen met kwaliteit en gebruiksgemak

De fietsenstallingen, fietsenrekken en fietsenhokken van Klaver Fietsparkeren worden gemaakt van een uiterst duurzaam materiaal, namelijk thermisch verzinkt staal. Dit materiaal kan tegen regen, sneeuw, kou, warmte etc. Daarnaast is het sterk (het verbuigt dus niet door een ongelukje) en is fabricering ervan niet slecht voor het milieu. Van kwaliteit van uw fietsenhokje bent u dus bij Klaver Fietsparkeren verzekerd.

Naast kwaliteit zet Klaver Fietsparkeren zich in voor optimaal gebruiksgemak van de fietsers. Bandenklemmen zijn voor ons not done: in de praktijk blijkt namelijk dat niet alle fietsen hier gemakkelijk inschuiven. Bovendien raken wielen van fietsen door deze manier van parkeren vaak gevleugeld en dat komt de duurzaamheid van een fiets niet ten goede! Wij maken daarom al onze fietsenstallingen met voorvorkondersteuning, een uiterst gemakkelijk systeem waarin iedere fiets en iedere banddikte past. Geen duwen, geen gevleugelde wielen.

Gepaste oplossing

Zoekt u een oplossing voor veel fietsen in Den Helder, Alkmaar of een andere stad? Dan helpt Klaver Fietsparkeren u graag bij een passende oplossing. Iedere stad is namelijk anders. Den Helder heeft misschien veel reizigers en een andere stad bijvoorbeeld weer minder. Met onze ruime ervaring weten wij waarmee we rekening moeten houden om op de juiste manier fietsen op een plek te stallen. Of er veel ruimte is of weinig? Met de enkellaagse óf dubbellaagse stallingen plus wat meet- en maatwerk is de gepaste oplossing vinden voor ons geen enkel probleem.

Contact

Heeft u na het bekijken van onze website toch nog vragen? Schroom niet en neem contact met ons op via telefoon (0528-745200) of e-mail. 

Aanmelden voor onze nieuwsbrief

Meld u aan en ontvang onze nieuwsbrief met daarin het laatste nieuws en ontwikkelingen.