Pagina wordt geladen ...
Direct contact? Bel met 0528 74 52 00 of mail naar: info@klaverfietsparkeren.nl

Fietsenhok voortuin

Wanneer u een klein bedrijf heeft of ervoor kiest met uw gezin of eventueel buren een fietsenhok te nemen in uw voortuin, kunt u terecht bij Klaver Fietsparkeren. Klaver Fietparkeren is een bedrijf met ruim tien jaar ervaring in fietsparkeersystemen. Het is natuurlijk prettig om er zeker van te zijn dat uw fiets dag en nacht goed beschermd is tegen inbraak of eventuele schade door noodweer. Lees verder om de verschillende mogelijkheden omtrent de stalling van uw fietsen in de voortuin te leren kennen.

Neem contact met ons op

Een nette voortuin dankzij een fietsenhok

fietsenberging-afsluitbaar-boxWanneer u niet in het bezit bent van een schuur of achtertuin is het prettig om uw fiets alsnog netjes te kunnen stallen. Klaver Fietsparkeren biedt u verschillende mogelijkheden voor het stallen van uw fiets(en) in uw eigen voortuin. Zo kunt u uit het diverse assortiment kiezen uit de volgende producten: de Mamba, de Krait, de Viper of fietsparkeersysteem Cobra. Alle vier de producten worden bevestigd in de grond, waardoor uw fiets niet gemakkelijk mee kan worden genomen door anderen. Wanneer u alleen al gebruikmaakt van een extra slot zal de fiets goed zijn beveiligd.

Niet alleen zorgen de fietsenrekken van Klaver ervoor dat uw fiets(en) minder snel worden gestolen, de fietsenrekken zorgen daarnaast ook voor een overzichtelijk geheel in uw tuin. De fietsen staan netjes naast elkaar waardoor u meer ruimte in uw tuin heeft voor overige zaken. Wanneer u liever voor meer veiligheid gaat, kunt u ook kiezen voor de Box. Deze box kan het beste worden omschreven als een overdekte fietsenstalling die op slot kan. Deze Box is hoog genoeg voor u om uw fiets goed weg te kunnen zetten en de Box beschermt uw fiets tevens tegen omstandigheden van buitenaf zoals diefstal en weersomstandigheden. Ideaal om te gebruiken als fietsenhok in uw voortuin dus!

Wilt u weten welke fietsenhok bij u past?

Wilt u meer weten over de verschillende fietsenrekken en fietsenhokken? Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op. Bel ons op 0528 74 52 00 of stuur een e-mail naar info@klaverfietsparkeren.nl.

 

Aanmelden voor onze nieuwsbrief

Meld u aan en ontvang onze nieuwsbrief met daarin het laatste nieuws en ontwikkelingen.