Pagina wordt geladen ...
Direct contact? Bel met 0528 74 52 00 of mail naar: info@klaverfietsparkeren.nl

Fietsenhok plaatsen in stad

Als stad kan het behoorlijk lastig zijn om voldoende ruimte te bieden aan al die mensen, die dagelijks met de fiets naar hun werk, naar school of naar winkels komen. Om te voorkomen dat mensen fietsen tegen hekken, gebouwen of bijvoorbeeld bomen plaatsen, is het raadzaam om te kiezen voor voldoende fietsenrekken. Helaas hebben steden vaak niet de ruimte om een heel groot fietsenhok te kunnen plaatsen, waardoor men zoekt naar een oplossing op maat. Klaver Fietsparkeren kan u deze oplossing bieden! Wij zijn een specialist in het samenstellen en ontwikkelen van een fietsenhok op maat voor een stad, voor scholen, voor overheidsinstanties en voor verschillende andere organisaties. We kijken graag met u mee om een geschikt fietsenhok te ontwikkelen, die past bij de beschikbare ruimte en de wensen van de gebruikers.

Neem contact met ons op

 

Mogelijkheden bij de ontwikkeling van een fietsenrek

cubic-fietsoverkapping

Bij de ontwikkeling van een fietsenhok voor uw stad heeft u de keuze uit verschillende mogelijkheden. Niet alleen wilt u voldoende plaatsen hebben voor de fietsen van de bezoekers van uw stad, ook wilt u dat fietsen veilig, snel en gemakkelijk gestald kunnen worden in het fietsenhok. Wij bieden fietsenstallingen met een en twee lagen fietsenrekken aan, fietsenstallingen die openbaar en afsluitbaar zijn, fietsenrekken met of zonder fietsdetectiesysteem, enzovoorts. Door de diversiteit aan mogelijkheden vinden we altijd een oplossing voor uw fietsenprobleem.

Meer weten? Neem vrijblijvend contact op!

Wanneer u meer wilt weten over de mogelijkheden voor het plaatsen van de fietsen in uw stad, kunt u geheel vrijblijvend contact met ons opnemen. Onze eigen productontwikkelaars en montageteams staan voor u klaar om uw vragen over onze producten te beantwoorden. Ook kunnen we met u meedenken over mogelijke oplossingen, waarna u zelf bepaalt of deze ook daadwerkelijk uitgevoerd worden. 

Aanmelden voor onze nieuwsbrief

Meld u aan en ontvang onze nieuwsbrief met daarin het laatste nieuws en ontwikkelingen.