Pagina wordt geladen ...
Direct contact? Bel met 0528 74 52 00 of mail naar: info@klaverfietsparkeren.nl

Fietsenhok aanschaffen | Klaver Fietsparkeren

Op de middelbare school, op uw werk of bij het faculteitsgebouw waar studenten naar college gaan. Een fietsenhok is niet alleen een plek om fietsen veilig en netjes te stallen, maar ook de plaats waar u collega’s of andere bekenden tegenkomt om even een praatje mee te maken. Vooral in Nederland waar iedere straathoek volstaat met fietsen, is het belangrijk dat er genoeg plek is om de fietsen te kunnen stallen. Als uw kantoor of bedrijf een ruime fietsenstalling heeft waar bezoekers of klanten hun rijwiel kunnen stallen, laat dat een goede indruk achter. Klaver Fietsparkeren denkt graag met u mee over een fietsparkeeroplossing die bij uw situatie past.

Neem contact met ons op

Verschillende mogelijkheden

Of u nu een overdekt fietsenhok wilt plaatsen of eentje zonder overkapping, Klaver Fietsparkeren heeft voor elk probleem een oplossing. Ruim 30 jaar ervaring in het vak heeft ervoor gezorgd dat wij op het gebied van ontwerpen, ontwikkelen en produceren een ruime keuze aan verschillende mogelijkheden kunnen bieden. Enkellaags of dubbellaags, afgesloten of open en losse fietsenrekken kunt u terugvinden in ons assortiment. Elk product wordt gemaakt van thermisch verzinkt staal. Dat is een stevig materiaal dat goed bestand is tegen verweer van buitenaf. Daarnaast maken onze rekken gebruik van voorvorkondersteuning. Op die manier worden fietsen goed gestald, zonder dat het voorwiel beschadigd kan raken. 

Uw ideeën

In samenspraak met uw eigen ideeën over hoe het fietsenhok eruit moet komen te zien, ontwerpen en ontwikkelen wij een passende fietsparkeeroplossing voor elke plek. Onze persoonlijke aanpak staat garant voor een goede en professionele samenwerking. Ziet u het fietsenhok graag in uw bedrijfskleuren verschijnen? Zelfs dat kan, want het thermisch verzinkt staal kan in elke kleur een poedercoating krijgen. Wilt u hier meer over weten of bent u benieuwd naar alle mogelijkheden? Neem dan telefonisch contact met ons op via 0528 74 52 00 of stuur een e-mail naar info@klaverfietsparkeren.nl.

Bent u geïnteresseerd in één van onze fietsparkeeroplossingen?

Vul dan onderstaand formulier in en we zullen zo snel mogelijk op uw aanvraag terugkomen.  

 

Aanmelden voor onze nieuwsbrief

Meld u aan en ontvang onze nieuwsbrief met daarin het laatste nieuws en ontwikkelingen.