Pagina wordt geladen ...
Direct contact? Bel met 0528 74 52 00 of mail naar: info@klaverfietsparkeren.nl

Fietsenberging ziekenhuis

Een fietsenberging bij een ziekenhuis biedt verschillende voordelen. Zo zit een fietsenberging vaak op een nette manier verborgen, zodat deze niet te nadrukkelijk aanwezig is in het aangezicht van het ziekenhuis. Daarbij kunnen fietsen droog geparkeerd worden in de herfst en winter. Er zitten echter ook een aantal nadelen aan een fietsenberging. Zo is de ruimte vaak beperkt, waardoor het niet eenvoudig is om het aantal fietsenrekken uit te breiden. Klaver Fietsparkeren helpt ziekenhuizen bij het uitbreiden van fietsenstallingen als ze te maken krijgen met een fietsprobleem. Niet alleen ontwerpen wij fietsenstallingen voor ziekenhuizen, dit doen we namelijk ook voor universiteiten, overheidsinstanties, openbare gelegenheden en bedrijven. 

Neem contact met ons op

 

Stel uw eigen fietsenstalling samen

2 park up

Door de beperkte ruimte in een fietsenberging wordt vaak aangeraden om de hoogte in te gaan en bijvoorbeeld twee lagen met fietsenrekken te gebruiken in plaats van een enkele laag. Of dit ook in uw situatie raadzaam is hangt van verschillende aspecten af. Onze ontwerpers komen graag bij u langs om u hier meer informatie over te geven. Naast de mogelijkheid om het aantal fietsenrekken uit te breiden, kunt u er ook voor kiezen om uw fietsenstalling afsluitbaar te maken of de fietsenrekken te voorzien van een fietsdetectiesysteem

Met een fietsdetectiesysteem krijgt u een beter beeld van de beschikbare plekken in de fietsenstalling, zodat fietsers minder lang hoeven te zoeken. 

Vragen? Klaver Fietsparkeren helpt u graag! 

Wilt u meer weten over de mogelijkheden die u heeft bij het uitbreiden van een fietsenberging in een ziekenhuis? Of wilt u direct een ontwerp laten maken door de ontwerpers van Klaver Fietsparkeren? We staan u graag geheel vrijblijvend te woord om u antwoord te geven op uw vragen of om onze mogelijkheden geheel vrijblijvend aan u voor te leggen. Onze monteurs zorgen na het ontwerp en de productie van de fietsenstalling voor de montage. 

Aanmelden voor onze nieuwsbrief

Meld u aan en ontvang onze nieuwsbrief met daarin het laatste nieuws en ontwikkelingen.