Pagina wordt geladen ...
Direct contact? Bel met 0528 74 52 00 of mail naar: info@klaverfietsparkeren.nl

Fietsenberging universiteit

Dagelijks komen er honderden studenten per fiets naar de universiteit. Hoe zorgt u er als onderwijsinstelling voor dat u voldoende parkeerplekken voor deze fietsen heeft? Vaak blijkt het voor studenten lastig te zijn om een parkeerplaats te vinden. Als gevolg hiervan worden fietsen buiten de rekken geplaatst, worden fietsen tegen gebouwen of hekken gezet, enzovoorts. Voorkom een dergelijke situatie door te kiezen voor de fietsenrekken van Klaver Fietsparkeren! Wij bieden een unieke fietsenberging per universiteit, afgestemd op de behoeftes van uw studenten. Een fietsenberging bij een onderwijsinstelling heeft als voordeel dat fietsen droog gestald kunnen worden en dat de fietsenstalling van de universiteit vaak afsluitbaar is.

Neem contact met ons op

 

Een fietsenberging voor de universiteit samenstellen

Bij Klaver Fietsparkeren heeft u de keuze uit tal van verschillende soorten fietsenstallingen voor een universiteit. Denk bijvoorbeeld aan de mogelijkheid om een enkele of dubbele laag fietsenrekken in de fietsenberging op te nemen. Met een dubbele laag fietsenrekken heeft u op hetzelfde oppervlak tweemaal zoveel ruimte voor de fietsen van studenten. Onze productontwikkelaars ontwikkelen de fietsenstalling zo, dat deze precies past bij de ruimte die uw universiteit heeft. Zo kunnen we de beschikbare ruimte optimaal benutten, om zoveel mogelijk fietsen kwijt te kunnen!

Naast het verschil tussen een of twee lagen met fietsenrekken, bieden we u ook de mogelijkheid om een fietsdetectiesysteem te plaatsen, een fietsenberging afsluitbaar te maken, enzovoorts.

Meer weten? Neem contact op met Klaver Fietsparkeren!

De medewerkers van Klaver Fietsparkeren staan dagelijks voor u klaar om uw vragen over de verschillende soorten fietsenstallingen en fietsenbergingen voor universiteiten te beantwoorden. Ook kunnen we u geheel vrijblijvend meer informatie over onze unieke oplossingen geven, zodat u een beter beeld krijgt van de mogelijkheden die we u kunnen bieden. Hiervoor kunt u telefonisch of per mail contact met ons opnemen. Wij werken met eigen productontwikkelaars en montageteams, waardoor we een hoge kwaliteit van onze producten kunnen garanderen. 

Aanmelden voor onze nieuwsbrief

Meld u aan en ontvang onze nieuwsbrief met daarin het laatste nieuws en ontwikkelingen.