Pagina wordt geladen ...
Direct contact? Bel met 0528 74 52 00 of mail naar: info@klaverfietsparkeren.nl

Fietsenberging met elektrische oplaadpunten

E-bikes zijn fietsen die door middel van een elektromotor worden aangedreven al dan niet in combinatie met spierkracht. In Nederland worden deze fietsen steeds populairder - niet alleen onder ouderen, maar ook onder jongeren. Doordat de fietsen worden aangedreven door een elektromotor, dienen deze regelmatig te worden opgeladen. Dit kan bijvoorbeeld in een fietsenrek met elektrische oplaadpunten. De fietsenrekken van Klaver Fietsparkeren zijn verkrijgbaar met oplaadpunten. De reguliere fietsparkeersystemen kunt u aanvullen met systemen met oplaadpunten met een los staand oplaadpunt.

Neem contact met ons op

Fietsenberging in segmenten indelen

Belijning in fietsenstallingKlaver Fietsparkeren vindt het belangrijk dat fietsenstallingen zo efficiënt als mogelijk worden ingedeeld en perfect in de omgeving passen. Door u te laten adviseren door een specialist als Klaver Fietsparkeren heeft u de mogelijkheid om de fietsenstalling aan te laten sluiten bij het imago en de wensen van uw bedrijf. Zijn er binnen het bedrijf bijvoorbeeld mensen met E-bikes, scooters en kratfietsen. Dan kan Klaver Fietsparkeren uw stalling inrichten in verschillende segmenten. Zo weet de gebruiker waar deze de fiets moet stallen en blijft de stalling overzichtelijk en efficiënt in gebruik.

Waarom bestellen bij Klaver Fietsparkeren?

De fietsenbergingen, stallingen en systemen van Klaver Fietsparkeren zijn van topkwaliteit. Klaver Fietsparkeren is een Nederlandse onderneming gevestigd in Hoogeveen. Vanuit Hoogeveen levert Klaver Fietsparkeren haar systemen door heel Europa.  Klaver Fietsparkeren richt zicht uitsluitend op fietspaarkeren, waardoor u verzekerd bent van de beste kwaliteit. De werknemers van Klaver Fietsparkeren zetten zich in om voor iedere klant de beste fietsparkeer oplossing te creëren. Voor meer informatie over ons of onze producten kunt u altijd contact met ons opnemen. Dit kan zowel per telefoon als per e-mail. Via de website is het ook mogelijk het contactformulier in te vullen, wij nemen dan zo snel mogelijk contact met u op.

Aanmelden voor onze nieuwsbrief

Meld u aan en ontvang onze nieuwsbrief met daarin het laatste nieuws en ontwikkelingen.