Pagina wordt geladen ...
Direct contact? Bel met 0528 74 52 00 of mail naar: info@klaverfietsparkeren.nl

Fietsenberging met elektrische oplaadpunten

In Nederland wordt steeds vaker gefietst op elektrische fietsen. Deze fietsen moeten regelmatig opgeladen worden zodat de fiets de fietser elektrisch kan blijven ondersteunen. Om de elektrische fietsen op te laden zijn er oplaadpunten nodig. Doordat er steeds vaker gefietst wordt op deze fietsen, wordt de vraag naar oplaadpunten ook steeds groter. Klaver Fietsparkeren biedt fietsenrekken aan die geleverd en geplaatst kunnen worden in combinatie met oplaadpunten voor elektrische fietsen.

Neem contact met ons op

Fietsenberging in segmenten indelen

Belijning in fietsenstallingKlaver Fietsparkeren vindt gebruiksgemak en veiligheid erg belangrijk. Om de fietsenstalling zo efficiënt mogelijk in te richten kunnen wij gebruik maken van belijning. Hierdoor delen wij de fietsenstalling op in verschillende vakken. Op deze manier wordt het duidelijk wie waar kan parkeren. Er kunnen bijvoorbeeld vakken gemaakt worden voor scooters, kratfietsen of elektrische fietsen. Op deze manier blijft de fietsenstalling overzichtelijk. Door middel van een logo weet de bestuurder van het vervoersmiddel waar deze moet staan.

Waarom Klaver Fietsparkeren

Klaver Fietsparkeren levert haar producten zowel internationaal als nationaal. Enkele voorbeelden van branches waar Klaver Fietsparkeren aan heeft geleverd zijn: scholen, stations en bedrijven. De producten van Klaver Fietsparkeren zijn voorzien van het Fietsparkeur Keurmerk. Dit betekent dat de producten voldoen aan enkele strenge kwaliteitseisen. Twee belangrijke voorbeelden hiervan zijn veiligheid en gebruiksgemak. Daarnaast heeft Klaver haar eigen productie- en montageteam. Dit zorgt er ook voor dat de kwaliteit gewaarborgd kan worden en zijn hierdoor minder afhankelijk van andere partijen.

Een ander pluspunt van Klaver Fietsparkeren is dat de producten op maat te maken zijn. Allereerst wordt met de klanten gesproken over wat de wensen en eisen zijn en op die manier proberen we tot de beste oplossing te komen voor elke situatie. Er kan gekozen worden uit verschillende kleuren, het materiaal en het is zelfs mogelijk om een overkapping te kiezen met een sedumdak. 

Geïnteresseerd in een fietsenreken of fietsoverkapping van Klaver Fietsparkeren

Bent u geïnteresseerd in een fietsenrek of fietsoverkapping van Klaver Fietsparkeren? Neem gerust contact met ons op door te bellen of te mailen. Ook kunt u ons contactformulier invullen.          

Aanmelden voor onze nieuwsbrief

Meld u aan en ontvang onze nieuwsbrief met daarin het laatste nieuws en ontwikkelingen.