Pagina wordt geladen ...
Direct contact? Bel met 0528 74 52 00 of mail naar: info@klaverfietsparkeren.nl

Fietsenberging hogeschool

Voor veel hogescholen blijkt het een hele opgave te zijn om voldoende fietsenrekken aan te bieden voor de honderden studenten die op een hogeschool studeren. Niet alleen is de ruimte vaak beperkt, ook zijn er steeds meer studenten die per fiets naar school gaan. Om een fietsprobleem te voorkomen kan het raadzaam zijn om de fietsenberging verder uit te breiden met meer fietsenrekken. Door de beperkte ruimte in een fietsenberging zal dit niet eenvoudig zijn. Klaver Fietsparkeren helpt u bij het samenstellen van een fietsenrek die wel in de fietsenberging past en waarmee u meer ruimte kunt bieden aan studenten die per fiets naar de hogeschool komen. 

Neem contact met ons op

Verschillende soorten fietsenrekken voor fietsenbergingen

cobra

Om een fietsenberging uit te kunnen breiden met meer ruimte, bieden we verschillende soorten fietsenrekken aan. In een fietsenberging is het vaak niet heel ruim, waardoor het raadzaam is om de hoogte in te gaan. Zorg bijvoorbeeld voor fietsenrekken met twee lagen in plaats van een, zodat u op hetzelfde oppervalk twee keer zoveel fietsen kunt laten parkeren. Ook kan het handig zijn om de fietsenrekken in een fietsenberging van een fietsdetectiesysteem te voorzien. 

Meer weten over het uitbreiden van een fietsenberging?

?Klaver Fietsparkeren is een erkend aanbieder van fietsenrekken voor hogescholen, universiteiten, overheidsinstanties, bedrijven en soortgelijke organisaties. Een hoge kwaliteit en duurzaamheid staan voorop bij de ontwikkeling van nieuwe fietsenrekken. 

Wilt u meer weten over de mogelijkheden die Klaver Fietsparkeren u biedt om een fietsenberging uit te breiden? Neem contact met ons op, onze medewerkers staan u graag geheel vrijblijvend te woord! Samen zoeken we naar de meest geschikte oplossing voor uw situatie en vertellen we u meer over de verschillende fietsenrekken die we voor u kunnen laten ontwikkelen. Na het ontwerp en de productie van uw fietsenrekken, zorgen onze monteurs voor het plaatsen van de fietsenrekken bij uw hogeschool. 

Aanmelden voor onze nieuwsbrief

Meld u aan en ontvang onze nieuwsbrief met daarin het laatste nieuws en ontwikkelingen.