Pagina wordt geladen ...
Direct contact? Bel met 0528 74 52 00 of mail naar: info@klaverfietsparkeren.nl

Fietsenberging

Een fietsenberging bij flats en andere plaatsen dient goed ingericht te worden. Vaak zijn fietsenbergingen niet zo groot, maar willen er wel veel mensen hun fiets hier stallen, omdat ze deze anders op straat moeten parkeren. Daarom is het van belang dat er goed met de plek en ruimte omgegaan wordt, om een zo efficiënt mogelijke fietsenberging te creëren. Niet in iedere berging is het mogelijk om een dubbellaags fietsenrek te plaatsen, omdat bergingen vaak ook lager gebouwd zijn. Ook kunnen bergingen erg smal zijn of juist vreemde hoeken hebben. Een goed fietsenrek hiervoor vinden, kan een moeilijk karwei zijn. Daarom is het makkelijker om een fietsenrek voor de berging op maat te laten maken. Dan past hij perfect en kunnen er in de kleinere ruimte zo veel mogelijk fietsen geplaatst worden. Klaver Fietsparkeren kan u hierbij helpen, want wij hebben al 30 jaar ervaring met het op maat ontwerpen, maken en plaatsen van fietsenrekken. Zo ook met fietsenrekken voor bergingen van flats en andere gebouwen.

Neem contact met ons op

Thermisch verzinkt materiaal

De fietsenrekken van Klaver Fietsparkeren zijn allemaal gemaakt van thermisch verzinkt materiaal. Dit materiaal is erg stevig, stabiel en weersbestendig. In bergingen regent het niet, maar het kan er wel vochtig zijn. De thermisch verzinkte rekken kunnen ook hier jarenlang mee gaan. Het duurzame materiaal van de rekken heeft een grijze kleur, maar is eventueel in iedere gewenste kleur te poedercoaten.

Op maat maken

Heeft u een lastige berging of wilt u simpelweg duurzame fietsenrekken in uw fietsenberging? Dan komen wij graag langs om een vrijblijvende offerte uit te brengen. We bekijken de ruimte, gaan met u persoonlijk in gesprek over de wensen en behoeften en kunnen aan de hand hiervan een goede fietsparkeeroplossing voor uw fietsenberging ontwikkelen. Wilt u een afspraak met ons maken of heeft u vragen? Neem contact op per e-mail via info@klaverfietsparkeren.nl, vul het contactformulier op onze website in of bel naar 0528 – 745200.

Aanmelden voor onze nieuwsbrief

Meld u aan en ontvang onze nieuwsbrief met daarin het laatste nieuws en ontwikkelingen.