Pagina wordt geladen ...
Direct contact? Bel met 0528 74 52 00 of mail naar: info@klaverfietsparkeren.nl

Fietsenafdak Meppel

Uw fiets hoog en droog kunnen stallen, dat is wel zo fijn. Wanneer uw fiets niet wordt getergd door weer en wind terwijl deze geparkeerd staat, is de kans op beschadigingen en verroesting kleiner. Daarom is het een goed idee om een fietsenafdak te plaatsen in de tuin of op de parkeerplaats van uw organisatie of bedrijf. Op die manier kunnen medewerkers en bezoekers hun fietsen netjes en veilig neerzetten en laat u een goede indruk achter. Bent u op zoek naar een bedrijf dat een fietsenafdak van hoge kwaliteit kan plaatsen? Dan bent u bij Klaver Fietsparkeren aan het juiste adres.

Neem contact met ons op

Fietsen in Meppel

Meppel is een bosrijke omgeving in de provincie Drenthe. Het is een populaire bestemming voor fietstoeristen en vakantiegangers. Het hebben van een fietsenafdak op de parkeerplaats is daarom geen overbodige luxe. Veel mensen zullen het waarderen dat ze hun fiets droog en netjes kunnen stallen. Sommige fietsenafdaken zitten slecht in elkaar en zijn niet goed bestand tegen regen en andere weersomstandigheden. Bij Klaver Fietsparkeren is dat niet het geval. Al onze producten worden gemaakt van hoogwaardige materialen en worden stevig gebouwd. Zo weet u zeker dat uw fietsenafdak nog jaren zal blijven staan, en dat u heeft gekozen voor een duurzame oplossing.

Klaver Fietsparkeren biedt verschillende mogelijkheden op het gebied van fietsparkeeroplossingen. Zo vindt u bij ons afsluitbare fietsenstallingen, kluizen en fietsenbergingen.

Een mooie oplossing

Met een fietsenafdak voor uw fietsparkeerplaats in Meppel heeft u een mooie oplossing gevonden voor het parkeerprobleem. Klaver Fietsparkeren is uw partner van begin tot eind voor alles wat bij fietsparkeeroplossingen komt kijken. Op die manier bent u verzekerd van kwaliteit en duurzaamheid. Wilt u meer weten over onze dienstverlening? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Aanmelden voor onze nieuwsbrief

Meld u aan en ontvang onze nieuwsbrief met daarin het laatste nieuws en ontwikkelingen.