Pagina wordt geladen ...
Direct contact? Bel met 0528 74 52 00 of mail naar: info@klaverfietsparkeren.nl

Fietsenafdak

Naast fietsenrekken kunt u bij Klaver Fietsparkeren ook terecht voor een fietsafdak. Een fietsenafdak kan een goede oplossing zijn voor het parkeren van fietsen, waarbij het belangrijk is dat fietsen weersbestendig geparkeerd kunnen worden. Onze fietsafdakken zijn sterk gericht op design en duurzaamheid.

Neem contact met ons op

Afwerking met diverse materialen

Een fietsafdak kan worden afgewerkt met diverse materialen. Zo is het mogelijk om de Flex te voorzien van gaaswerk, houten of profielplaat panelen. Standaard wordt een fietsafdak thermisch verzinkt afgeleverd en kan worden gekozen voor poedercoating. Elke fietsafdak is ontwikkeld op basis van de maatvoering van onze fietsenrekken, net als onze overige fietsenstallingen.

Mogelijkheden voor elke fietsenstalling

Elk fietsafdak en elke fietsenstalling beschikt over een bepaalde unieke kwaliteit, maar kan altijd worden aangepast aan de wens van de klant. Zo is de Flex eenvoudig uitbreidbaar naar alle kanten, kan de Top worden voorzien van bijvoorbeeld exclusieve polycarbonaat dakbedekking of LED-verlichting en kan de T-Hide worden voorzien van bijvoorbeeld sedum-dakbedekking of zonnepanelen. Bij Klaver kunt u terecht voor een enkele fietskluis, maar ook voor de complete stalling van duizenden fietsen.

Toepassing op diverse locaties

Het is mogelijk een fietsafdak te plaatsen op elke gewenste locatie. Het kan een goede oplossing zijn voor zowel particulieren als bedrijven. De meeste opdrachtgevers van Klaver zijn gemeenten, scholen, ziekenhuizen en universiteiten. Onze fietsafdakken en fietsstallingen zijn terug te vinden op stations, bij kantoorpanden en in binnensteden.

Informatie

Neem gerust contact op met onze verkoopafdeling. Wij informeren u graag over onze producten en dienstverlening. Een adviesgesprek op locatie behoort ook tot de mogelijkheden. Bel 0528 - 74 52 00 of stuur een e-mailbericht naar info@klaverfietsparkeren.nl.

Direct een offerte aanvragen

Aanmelden voor onze nieuwsbrief

Meld u aan en ontvang onze nieuwsbrief met daarin het laatste nieuws en ontwikkelingen.