Pagina wordt geladen ...
Direct contact? Bel met 0528 74 52 00 of mail naar: info@klaverfietsparkeren.nl

Fietsen stallen met stijlvolle fietsbeugels

Het stallen van fietsen is vaak een groot probleem. Niet alleen thuis wilt u uw fiets veilig kunnen plaatsen, ook op het werk of bij andere plekken is het belangrijk om fietsen veilig en droog te kunnen stallen. Fietsbeugels zorgen voor een veilige oplossing en kunnen geheel op maat worden geleverd. Verschillende materialen en kleuren dragen bij aan een mooi resultaat. Klaver Fietsparkeren biedt diverse fietsbeugels die uitblinken in gebruiksgemak en veiligheid. Tevens zijn ze toepasbaar in bewaakte en onbewaakte fietsenstallingen en zijn ze voorzien van het FietsParKeur keurmerk.

Neem contact met ons op

Georganiseerd fietsparkeren in stijl

Het parkeren van fietsen wordt een stuk aangenamer door het gebruik van fietsbeugels. Duurzaamheid en design staan voorop bij het ontwerpen van de fietsbeugels, waardoor een fraaie fietsenstalling al snel gerealiseerd kan worden. Door het efficiënte ontwerp met voorvorkondersteuning is een slag in het wiel voortaan verleden tijd en kunnen fietsen eenvoudig tussen geparkeerde fietsen worden geplaatst. De beschikbare ruimte wordt zo optimaal benut. Deze kleine beugels bieden ruimte aan een viertal fietsen en zorgen ervoor dat u in een handomdraai een georganiseerde mogelijkheid creëert voor het parkeren van fietsen.

Kiezen voor een duurzame en sterke oplossing

Wilt u meerdere fietsen parkeren, dan is het ook mogelijk om een dubbellaags fietsenrek te laten plaatsen. Deze rekken worden boven elkaar geplaatst, waardoor u ruimte bespaart en tevens veel fietsen kwijt kunt. Een stabiele stalling is immers goud waard.

De fietsbeugels van Klaver Fietsparkeren zijn enkelzijdig en dubbelzijdig leverbaar en bestand tegen vandalisme en slijtage. Sterke materialen zorgen ervoor dat de fietsbeugels in prima staat blijven, zodat u verzekerd bent van een duurzame oplossing. Wilt u meer weten over het laten plaatsen van fietsbeugels, neem dan contact met ons op en laat u informeren over de mogelijkheden voor veilig fietsparkeren!

Aanmelden voor onze nieuwsbrief

Meld u aan en ontvang onze nieuwsbrief met daarin het laatste nieuws en ontwikkelingen.