Pagina wordt geladen ...
Direct contact? Bel met 0528 74 52 00 of mail naar: info@klaverfietsparkeren.nl

Fietsen rekken

Het fietsenrek is een belangrijk onderdeel van een goed parkeerbeleid in een fietsenstalling. Fietsen rekken zorgen voor een verzorgd en overzichtelijk geheel en het bespaart tevens ruimte per fietsplaats. Fietsen rekken voorkomen daarnaast beschadiging aan fietsen en het staat netjes en georganiseerd om uw werknemers of bezoekers een fietsenrek aan te kunnen bieden.

Neem contact met ons op

Aanbod van fietsen rekken

Klaver Fietsparkeren heeft al ruim 30 jaar expertise met gerichte en efficiënte fietsparkeeroplossingen bedenken en creëren voor verschillende locaties. Klaver Fietsparkeren ontwikkelt verschillende fietsenrekken met behulp van onze eigen fietsparkeerkennis. Wij bieden fietsenrekken aan met verschillende designs en functionele toepassingen. Ons pakket bestaat bijvoorbeeld uit een enkellaags fietsenrek, dubbellaags fietsenrek en maatwerk fietsenrekken. 

Gebruiksvriendelijk

Gebruiksvriendelijke fietsen rekken kopen doet u bij Klaver Fietsparkeren. Wij werken alleen met duurzame materialen voor uw fietsenrek. Het thermisch verzinkt materiaal dat wij gebruiken is sterk, weerbestendig en schaadt het milieu zo min mogelijk bij de fabricering ervan. Al onze fietsenrekken zijn zeer gebruiksvriendelijk en bieden erg veel parkeergelegenheid in een relatief klein oppervlak. Om schade aan het wiel te voorkomen, maken onze fietsen rekken gebruik van voorvorkondersteuning.
Hart op hart afstanden kunnen variëren van minimaal 37,5 cm tot elke gewenste maat. Optioneel kan gekozen worden voor een aanbindvoorziening op het fietsenrek en voor een poedercoating. Tevens kunnen onze fietsenrekken gecombineerd worden met fietsoverkappingen en met ons fietsdetectiesysteem. Een fietsenrek van Klaver Fietsparkeren kan worden toegepast in vrijwel iedere situatie. Onze opdrachtgevers zijn onder andere gemeenten, onderwijsinstellingen, zorginstellingen en stationsomgevingen.

Service en contact

Als u zaken doet met Klaver Fietsparkeren haalt u een fietsenrek van hoge kwaliteit en een betrouwbare partner in huis. Wilt u meer meten over de producten en diensten van Klaver Fietsparkeren? Neem dan contact met ons op via 0528 – 745200. Wij staan klaar om al uw vragen te beantwoorden en u te voorzien van passend advies. 

Aanmelden voor onze nieuwsbrief

Meld u aan en ontvang onze nieuwsbrief met daarin het laatste nieuws en ontwikkelingen.