Pagina wordt geladen ...
Direct contact? Bel met 0528 74 52 00 of mail naar: info@klaverfietsparkeren.nl

Een stalling met fietsbeugel

Het parkeren van fietsen kan een tijdrovende klus zijn, zeker wanneer u niet veel ruimte heeft en de fietsen toch veilig wilt plaatsen. Om ruimte te besparen op uw terrein en toch de fietsen veilig te kunnen plaatsen, is een fietsbeugel ideaal. Een fietsbeugel is niet alleen erg ruimtebesparend, maar ziet er ook netjes en verzorgd uit. U kunt een fietsbeugel kopen bij Klaver Fietsparkeren, geheel op maat.

Neem contact met ons op

Flexibel uw fiets stallen

Het parkeren van uw fiets aangenaam maken, dat is waar Klaver Fietsparkeren naar streeft. Gebruiksgemak en veiligheid staan hierbij voorop. Optimaal gebruiksgemak ervaart u met een fietsbeugel. Een fietsbeugel van Klaver Fietsparkeren is flexibel, onderhoudsarm en heeft een fraaie vormgeving, waardoor u de fietsbeugel met trots bij uw bedrijf of organisatie kunt laten plaatsen. Ideaal voor wanneer u niet zoveel ruimte heeft, maar de fietsen van werknemers en bezoekers toch veilig wilt stallen.

Altijd een fietsoplossing op maat

Naast een fietsbeugel, levert Klaver Fietsparkeren nog meer oplossingen voor het parkeren van fietsen. Om meerdere fietsen bij elkaar te kunnen stallen, kunt u ook kiezen voor een groter fietsenrek of dubbellaags fietsenrek. En wilt u niet meer in de regen het slot van uw fiets openen, dan is een overdekte fietsenstalling ideaal. Deze boxen houden regen en wind tegen en zorgen voor minder beschadiging aan de fietsen. Ultieme veiligheid ervaren? Dan is het ook mogelijk uw fiets veilig op te bergen in een box die u op slot kunt doen.

Wilt u een fietsbeugel laten plaatsen of bent u op zoek naar een andere parkeeroplossing voor fietsen, dan bent u bij Klaver Fietsparkeren aan het juiste adres. Heeft u bepaalde wensen, dan maken wij voor u een parkeeroplossing, geheel op maat. Dit fietsenhok wordt passend gemaakt en sluit perfect aan bij het uiterlijk van uw bedrijfspand of winkelruimte. Neem voor meer informatie contact met ons op. Bel ons op 0528 74 52 00 of stuur een e-mail naar info@klaverfietsparkeren.nl.

Aanmelden voor onze nieuwsbrief

Meld u aan en ontvang onze nieuwsbrief met daarin het laatste nieuws en ontwikkelingen.