Pagina wordt geladen ...
Direct contact? Bel met 0528 74 52 00 of mail naar: info@klaverfietsparkeren.nl

Een houten fietsenstalling voor bij u thuis

Wanneer u een fietsenstalling wilt aanschaffen, is het de grote vraag of u liever voor de houten fietsenstalling of voor de aluminium fietsenstalling gaat. Wat uw smaak ook is, u kunt voor beide soorten fietsenstallingen terecht bij Klaver Fietsparkeren. Klaver Fietsparkeren is een grote naam in de fietsenstalling branche. Het is bij Klaver Fietsparkeren niet alleen mogelijk om kant-en-klare fietsenstallingen en rekken te kopen, ook kunt u bij ons terecht voor het maken van een fietsenstalling op maat. Tevens kunt u een aluminium of houten fietsenstalling op maat laten maken. 

De verschillende soorten fietsparkeer systemen van Klaver Fietsparkeren

Het assortiment van Klaver Fietsparkeren kan worden ingedeeld in rekken, hokken en stallingen. Wij zullen hier nader ingaan op de vijf verschillende fietsparkeer systemen die Klaver Fietsparkeren aanbiedt. Het eerste fietsparkeer systeem dat wij verkopen, is het fietsparkeren systeem. Dit zijn de simpelere fietsrekken die u overal in het land ziet. Deze fietsenrekken zijn voornamelijk bedoeld om orde te creëren op de locatie. Ook is het mogelijk om bij Klaver Fietsparkeren een dubbele of enkele fietsenstalling te laten plaatsen. De dubbele fietsenstalling zorgt ervoor dat u meerdere fietsen kwijt kunt op hetzelfde oppervlak. 

De overige fietsparkeer systemen die Klaver Fietsparkeren aanbiedt zijn de fietsoverkapping en de fietsenstalling. De overkapping zorgt ervoor dat uw fiets optimaal wordt beschermd tegen weersomstandigheden. De normale fietsenstallingen ziet u vaak bij kantoren of bij scholen, en deze bieden vaak ruimte aan veel fietsen. Daarnaast is het ook nog een optie om een eigen fietsenhok op maat te laten maken bij Klaver Fietsparkeren. Op deze manier hoeft u zich geen zorgen te maken wanneer de huidige afmetingen niet passen bij uw terrein. 

Klaver Fietsparkeren

Lijkt het u wat om uw eigen fietsenstalling te bestellen bij Klaver Fietsparkeren? Neem dan contact op met één van de medewerkers. U kunt contact met ons opnemen via de website, maar het is ook mogelijk om telefonisch contact op te nemen via het telefoonnummer 0528 745 200. Klaver Fietsparkeren kan u helpen bij het beantwoorden van uw vragen of bij het geven van passend advies. 

Aanmelden voor onze nieuwsbrief

Meld u aan en ontvang onze nieuwsbrief met daarin het laatste nieuws en ontwikkelingen.