Pagina wordt geladen ...
Direct contact? Bel met 0528 74 52 00 of mail naar: info@klaverfietsparkeren.nl

Een goede buffer: fietsoverkapping Wave

Fietsen veilig stallen doet u met een overdekte parkeeroplossing. Om uw fiets zo efficiënt mogelijk op te bergen en tevens te zorgen voor optimale veiligheid van uw fiets, is een fietsoverkapping naar wens nodig. Elke situatie vraagt immers om een unieke invulling. Klaver Fietsparkeren biedt u de meest uiteenlopende oplossing voor het parkeren van fietsen op kantoor of bij uw bedrijfsband. Eén van de nieuwste aanwinsten onder de fietsoverkappingen is de fietsoverkapping Wave.

Neem contact met ons op

Fietsen optimaal beschermen

WaveEen fietsoverkapping zorgt ervoor dat fietsen droog en veilig opgeborgen kunnen worden. Een overdekte fietsenstalling is dan ook de beste manier om fietsen van bezoekers te beschermen tegen factoren van buitenaf. Neerslag en wind hebben zo geen invloed op de fiets en ook medewerkers en bezoekers blijven droog tijdens het op slot zetten van de fiets. Klaver Fietsparkeren is gespecialiseerd in fietsparkeersystemen en biedt verschillende soorten fietsoverkappingen, waaronder fietsoverkapping Wave. De Wave is ontwikkeld met speciale aandacht voor design, kwaliteit en functionaliteit. In de ontwikkelfase is in het bijzonder aandacht besteed aan duurzaamheid door middel van minimaal materiaalgebruik. Een mooi gestroomlijnde fietsoverkapping is het resultaat.

Een complete oplossing

Fietsoverkapping Wave beschermt fietsen tegen diverse weersinvloeden. U kunt de fietsenoverkapping combineren met onze fietsenrekken, om zo te kiezen voor een stevige, duurzame en kwalitatieve fietsparkeeroplossing. Maak uw fietsenstalling compleet met een dubbeldeks fietsenrek, een fietsklem of fietsbeugel. Klaver Fietsparkeren biedt u volop mogelijkheden voor het zelf samenstellen van uw fietsenstalling. Verschillende materialen, kleuren en coatings zorgen ervoor dat u een fietsoverkapping op maat geleverd krijgt. Extra veiligheid bouwt u in met een extra fietsenklem. Zo bent u altijd en overal verzekerd van een parkeeroplossing op maat. Heeft u vragen over het laten plaatsen van fietsoverkapping Wave of wilt u meer weten over oplossingen voor het parkeren van fietsen, neem dan contact met ons op!

Aanmelden voor onze nieuwsbrief

Meld u aan en ontvang onze nieuwsbrief met daarin het laatste nieuws en ontwikkelingen.