Pagina wordt geladen ...
Direct contact? Bel met 0528 74 52 00 of mail naar: info@klaverfietsparkeren.nl

Een Fietsstalling

Is de parkeerplaats rondom uw kantoor of bedrijf altijd een zootje en ziet u dit graag anders? Dan is een fietsstalling de oplossing. Een ruime fietsenstalling zorgt ervoor dat elke fiets een veilige plek krijgt. Op die manier ziet de parkeerplaats er weer netjes uit en is de kans op beschadigingen van fietsen kleiner. Zo laat u ook een goede indruk achter op de klanten of bezoekers van uw kantoor. Klaver Fietsparkeren staat voor u klaar om een passende fietsstalling te ontwerpen en ontwikkelen.

Ruime oplossingen

In ruim 30 jaar werkervaring zijn wij bij Klaver Fietsparkeren al veel verschillende situaties tegengekomen. Dat geeft ons de kennis en vakmanschap om voor elk probleem een oplossing te vinden. Voor een ruime fietsstalling of kleine berging, kunnen wij een ontwerp maken dat de ruimte optimaal benut. Op die manier maakt u gebruik van een efficiënte en duurzame fietsparkeeroplossing. Al onze producten, of u nu kiest voor een enkellaags of dubbellaags rek, worden gemaakt van thermisch verzinkt staal. Dit materiaal wordt standaard geleverd in een grijze kleur, maar ziet u liever de bedrijfskleuren of een andere opvallende kleur terug in de fietsstalling kan dat worden gerealiseerd met een speciale poedercoating. Daarnaast zorgt de voorvorkondersteuning van onze fietsenrekken ervoor dat er geen beschadigingen in het voorwiel kunnen ontstaan. 

Persoonlijke samenwerking

Met uw eigen eisen en wensen over de fietsstalling in ons achterhoofd, ontwerpen en produceren wij de fietsenstalling op maat. Zo komt u niet voor verrassingen te staan en bent u altijd op de hoogte van het traject. Wij houden van een persoonlijke aanpak, waarbij kwaliteit en professionaliteit niet in het geding komen. Bent u benieuwd naar de diensten van Klaver Fietsparkeren of wilt u weten wat wij nog meer voor u kunnen betekenen? U kunt telefonisch contact met ons opnemen via 0528 – 74 52 00 of door een e-mail te sturen naar info@klaverfietsparkeren.nl. Een vrijblijvende offerte aanvragen? Dat doet u door het contactformulier op onze website in te vullen. Wij zien uw reactie graag tegemoet!

Aanmelden voor onze nieuwsbrief

Meld u aan en ontvang onze nieuwsbrief met daarin het laatste nieuws en ontwikkelingen.