Pagina wordt geladen ...
Direct contact? Bel met 0528 74 52 00 of mail naar: info@klaverfietsparkeren.nl

Een fietsoverkapping plaatsen

Het Nederlandse weer zorgt ervoor dat een fiets nogal wat te verduren krijgt. De combinatie van regen, hagel, vrieskou en zonneschijn kunnen fietsen flink aantasten. Het beste is om deze binnen te parkeren, maar als uw bedrijf of organisatie deze mogelijkheid niet biedt, dan kunt u ervoor kiezen een fietsoverkapping te laten plaatsen. Een fietsoverkapping op het terrein beschermt fietsen zo optimaal mogelijk tegen de weersomstandigheden.

Neem contact met ons op

Variatie aan fietsoverkappingen

flexBij Klaver Fietsparkeren kunt u terecht voor een breed scala aan opties om fietsen beschermd te parkeren. Het bedrijf biedt maar liefst zeven verschillende overkappingen, elk grotendeels aan te passen naar uw wensen. Zo is de Cadenza fietskluis geschikt voor één fiets en is de Wave fietsoverkapping een recente toevoeging. Dit exemplaar is niet alleen mooi vormgegeven, maar bij de ontwikkeling is ook rekening gehouden met duurzaamheid. Bij de zogeheten Top overkapping en de T-Hide fietsoverkapping ligt de nadruk op de bovenkant van de overkapping, terwijl de nadruk bij de Flex overkapping juist op de zijkanten ligt. De meest recente toevoeging is de CuBic fietsoverkapping. De CuBic biedt uitstekende bescherming tegen weersinvloeden en vandalisme.

Wilt u de fietsoverkapping aanpassen aan de vormgeving van uw pand? Dat kan! De overkappingen zijn in diverse kleuren leverbaar en worden door middel van een poedercoat bewerkt. Daarnaast kunt u zelfs het materiaalsoort bepalen waar de fietsoverkapping van wordt gemaakt. Denk hierbij aan houten panelen, profielplaat of gaaswerk.

Klaver Fietsparkeren

Bovendien is de grootte van de fietsoverkapping aan te passen aan uw wensen. De mogelijke standaardafmetingen bespreken wij graag met u. Is er niet veel ruimte voor een fietsoverkapping? Dan biedt een verhoogde fietsenstalling misschien uitkomst. Hierbij kunnen de fietsen boven elkaar gezet worden.

Of bent u op zoek naar een andere oplossing voor uw bedrijf of organisatie? Schroom niet om de medewerkers van Klaver Fietsparkeren te bellen of neem contact met ons op via e-mail

Aanmelden voor onze nieuwsbrief

Meld u aan en ontvang onze nieuwsbrief met daarin het laatste nieuws en ontwikkelingen.